Naqi

Døjer du med smerter i led, muskler eller sener? Se vores sortiment fra Naqi, som indeholder produkter til enhver form for smerte eller ømhed, som du oplever. Naqi er et kvalitetssikret belgisk mærke, som er specialiseret inden for hudpleje. Hos Henza finder du diverse behandlingsgels, massagelotions, skin care og varme- og kølecremer fra Naqi.

Naqi er en belgisk virksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af naturlige og økologiske produkter til personlig pleje og sundhed. Deres sortiment omfatter alt fra hudplejeprodukter og kosttilskud til produkter til aromaterapi og afslapning.

Naqi´s produkter er designet med fokus på kvalitet og bæredygtighed. De udvælger omhyggeligt de ingredienser, de bruger, for at sikre, de er naturlige, økologiske og ikke skadelige for kroppen. Deres hudplejeprodukter omfatter ansigtscremer, kropsolier, håndsalver og meget mere.

Naqi er dedikeret til at fremme sundhed og velvære gennem deres omhyggeligt udformede produktsortiment.

27 vare(r)
27 vare(r)

Forebyg eller lindr dine smerter med produkter fra Naqi

Hos Henza koncentrerer vi os udelukkende om at levere kvalitetsvarer inden for smertelindring og forebyggelse. Naqi er en stor del af vores samlede sortiment, og vi er stolte af at tilbyde dig et bredt udvalg af lækre produkter. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find det perfekte produkt til dig.

Du kan blandt andet vælge mellem en række forskellige behandlingsgels, som er udviklet til hver deres formål. Vi garanterer, at uanset hvilket behov du måtte have, kan du finde det produkt, som passer til dig. Fælles for behandlingsgels fra Naqi er, at de er velegnede til smertelindring og forebyggelse.

Hvis du har slået dig, kan Naqi Cool Gel være det rette for dig. Her får du en kølende gel, der er velegnet til behandling af slag eller forstuvning. Lider du af gigt, kan du prøve Inflam Gel, som reducerer smerte, inflammation og hjælper med at holde dine led smidige.

Hvis du er fysisk aktiv og derfor oplever stivhed i kroppen eller trætte muskler efter motion, kan du prøve Naqi Recovery Gel. Efter hård fysisk aktivitet kan en afslappende massage også gøre underværker. Her vil den populære Massagelotion sport, der er specielt udviklet til sportsmassage, være nyttig.

Pas på din krop med andre produkter fra Henza

Alle mennesker er forskellige, og det samme er vores behov for smertelindrende produkter. Foruden vores forebyggende og smertelindrende produkter fra Naqi, tilbyder vi hos Henza også et hav af andre produkter.

Hvis du leder efter produkter til at lindre smerter, gendanne mobilitet eller reducere hævelse, kan du se vores udvalg fra Incrediwear. Her finder du produkter til hele kroppen alt efter dine behov. Fordelen ved produkter fra Incrediwear er, at det øger blodcirkulationen og bringer mere ilt til det specifikke område. Dermed optimeres den naturlige helingsproces.

Døjer du med smerter i skuldre, nakke, ryg og hoved? Så er du bestemt ikke den eneste. Denne type smerte er meget udbredt og skyldes i langt de fleste tilfælde en dårlig kropsholdning. Prøv vores holdningsvest eller skulderstøtte fra Orthoteh, og hold din overkrop i den rette position. Hvis du er så uheldig at døje med kroniske smerter i halshvirvelsøjlen efter traumer, som f.eks. piskesmæld, kan du prøve vores halskrave fra Jasper.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Hvis du har nogle spørgsmål eller brug for vejledning til vores produkter fra Naqi, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel udfylde vores kontaktformular, hvor vi sidder klar til at besvare din henvendelse inden for 24 timer. Øvrige kontaktoplysninger er at finde nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.