Isposer til skader

Hos Henza.dk finder du effektive isposer til smertelindring og sportsskader, som er super lette at anvende og som køler i op til 30 min. Du finder både genanvendelig og engangsisposer i vores sortiment, så du kan være klar til at behandle skaden korrekt. Is er nemlig fordelagtig ved akutte skader som fx forstuvninger, forvridning, slag, muskelkramper, smerter og myoser, hvor den kølende effekt hjælper på både smerter og hævelser. Uanset hvilken akut sportsskade det drejer sig om, vil en af vores isposer være dig behjælpelig som behandling.

Hvis du stadig døjer med din skade selv efter brugen af en af vores isposer, vil vi anbefale, at du benytter dig af enten vores kinesiologitape, sportstape eller crosstape til at fiksere det skadede område. Dog er det altid en god idé, at du først bliver rådført af en professionel behandler, før du giver dig i kast med en af vores tape.

3 vare(r)
tilbud
Engangsispose350g14cmx25cm-20
Specialpris 10,-
Pris: 12,50
tilbud
HotColdGelpack-20
Specialpris 19,95
Pris: 49,-
HotColdjenmaske-20
Mængderabat
85,95
3 vare(r)

Effektive isposer til forstuvninger, vrid, slag o.lign.

Som allerede nævnt finder du flere typer af effektive isposer i vores sortiment. Den ene type er engangsisposer, der aktiveres ved tryk og har en kølende effekt i 30 min. Den bruges bl.a. til nedkøling af akutte skader, så du kan reducere omfanget. Den er derfor let at have med på farten i din taske, når du er nede i træningscentret, til konkurrence eller stævne. Posen er selvfølgelig latex-, PVC- og ammoniumnitratfrit.

Dernæst har vi den genanvendelige ispose, som du enten skal opbevare i fryseren eller putte i mikrobølgeovnen, hvis du ønsker varmebehandling. Denne type er fordelagtig at opbevare i fryseren, så du hurtigt kan finde den frem ved skadesbehandlinger. Fordelen ved denne er, at den både giver dig mulighed for kulde- og varmebehandling og hvis du skifter mellem disse to behandlingstyper, kan det faktisk også assistere til en hurtigere healingsproces.

Hvordan benytter du isposer mod sportsskader?

Deres benyttelse kommer selvfølgelig an på, hvilken type ispose du er i besiddelse af. Enten skal du blot aktivere posen ved tryk eller så skal du have den opbevaret i fryseren. Dernæst placerer du isposen på det skadede område. Medmindre isposen er udstyret med en stofbeklædt side, skal du altid have et tyndt stykke stof imellem posen og huden, da du kan risikere forfrysninger og hudskader.

Hvor længe, du skal benytte dig af isposen, afhænger af skadens omfang. Men som huskeregel er det som altid: jo større skaden er, jo længere tid skal kuldebehandlingen vare. Ved akutte vævsskader anbefales det at benytte isposen i en time, hvorefter det skal være 10 min. hver anden time i 1-3 døgn. Ved smerter anbefales det kun at benyttes isposen i 10 min. ad gangen.

Få dine kvalitetsvarer til en god pris hos Henza

Vi hos Henza har siden vores grundlæggelse i 2009 altid haft målet at producere kvalitetsvarer til en god pris. Dette, kan vi også godt se, har betalt sig, da vi har over 180 behandlere som faste kunder af vores forskellige produkter. Vi har både fået rigtig mange efterspørgsler på vores varer og mange positive tilbagemeldinger, der har været med til at gøre os populære blandt fysioterapeuter, kiropraktorer, ergoterapeuter og mange flere. Her er vores isposer ingen undtagelse.

En ispose vil være en sand investering, uanset om du er en professionel behandler, træner eller sportsudøver. Med en af vores isposer kan du behandle akutte skader som forstuvning, vrid, muskelkramper og lignende skader effektivt og på en fordelagtig måde.