Støtte til slidgigt i skulder

Oplever du problemer med smerte og/eller nedsat mobilitet i en af eller begge skuldre? Så er der heldigvis hjælp at hente. Hos Henza udbyder vi nemlig støtte til skulder, der blandt andet kan være med til at lindre eventuelle smerter i din skulder.

Herunder kan du se vores udvalg, som kan være med til at gøre din hverdag lidt nemmere i forskellige situationer.

3 vare(r)
Incrediwearskuldersttte-20
Specialpris 724,-
Pris: 905,-
Naqi® Inflam Gel 100ml
Specialpris 119,20
Pris: 149,-
Naqi® Arnica Gel
3 vare(r)

 

Opret mobiliteten og mindsk smerter

Hvis du er udfordret af smerter andre steder i kroppen – måske som følge af gigt – så tilbyder vi selvfølgelig også produkter, der kan hjælpe dig i de situationer. Det gælder blandt andet, hvis du har tennis- eller golfalbue og derfor har ondt i en albue. Det gælder også, hvis du føler smerte i dine hænder, ligesom vi også har forskellige produkter, der kan være med til at lindre smerter i knæene.

Hos Henza går vi nemlig op i, at alle skal have de bedst mulige forudsætninger for at kunne opretholde mobiliteten og mindske smerter hver eneste dag. Og derfor ønsker vi at kunne hjælpe med de rette produkter, så alle så vidt muligt har mulighed for at være aktive – på trods af udfordringer som for eksempel gigt.

 

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål til vores udvalg af skulderstøtte eller til nogen af vores andre produkter? Eller er der måske noget andet, som du er i tvivl om? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på flere måder. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 51 95 95 83, sende os en mail til info@henza.dk, eller du kan udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.