Skulder

Oplever du problemer med smerte og/eller nedsat mobilitet i en af eller begge skuldre? Så er der heldigvis hjælp at hente. Hos Henza udbyder vi nemlig støtte til skulder, der blandt andet kan være med til at lindre eventuelle smerter i din skulder.

Herunder kan du se vores udvalg af skulderstøtte, som kan være med til at gøre din hverdag lidt nemmere i forskellige situationer.

3 vare(r)
3 vare(r)

Hvornår giver det mening at vælge skulderstøtte?

Vores skulderstøtte er blandt andet til dig, der døjer med smerte i en af eller begge dine skuldre. Den er også til dig, som ikke længere har den fulde mobilitet i skulderen. En skulderstøtte kan være til stor hjælp, både når det omhandler akutte skulderskader, og når det drejer sig om en kronisk skade.

Du kan samtidig bruge en skulderstøtte i forskellige situationer. Den kan være en stor hjælp både under og efter aktivitet. Du kan sagtens bruge en skulderstøtte til sport. Derfor er en skulderstøtte også en hjælp, som kan gavne mange mennesker og i mange forskellige situationer i løbet af dagen.

Gør hverdagen nemmere med støtte til skulder fra Henza

I vores udvalg finder du en skulderstøtte fra Incrediwear med masser af komfort. Den kommer med mange fordele som for eksempel at lindre smerte, fremskynde heling og reducere hævelse. Så her er der virkelig tale om en støtte til skulder, som man kan bruge til mange formål.

Samtidig kan man også bruge den til både højre og venstre skulder. Og så kan du naturligvis få den i forskellige størrelser. Så der er altså masser af fordele ved at vælge en skulderstøtte fra Henza.

Er der andet, vi kan hjælpe dig med?

Hvis du er udfordret af smerter andre steder i kroppen – måske som følge af gigt – så tilbyder vi selvfølgelig også produkter, der kan hjælpe dig i de situationer. Det gælder blandt andet, hvis du har tennis- eller golfalbue og derfor har ondt i en albue. Det gælder også, hvis du føler smerte i dine hænder, ligesom vi også har forskellige produkter, der kan være med til at lindre smerter i knæene.

Hos Henza går vi nemlig op i, at alle skal have de bedst mulige forudsætninger for at kunne opretholde mobiliteten og mindske smerter hver eneste dag. Og derfor ønsker vi at kunne hjælpe med de rette produkter, så alle så vidt muligt har mulighed for at være aktive – på trods af udfordringer som for eksempel gigt.

Har du nogen spørgsmål til vores udvalg af skulderstøtte eller til nogen af vores andre produkter? Eller er der måske noget andet, som du er i tvivl om? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på flere måder. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 51 95 95 83, sende os en mail til info@henza.dk, eller du kan udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.