Bandager og ortoser

Hos Henza® har vi altid haft motionisters, sportsudøveres og aktive menneskers velbefindende på sinde, så de kan dyrke den sport, have den livsstil eller hverdag, som de elsker og holder af. Derfor finder du et stort udvalg af sportsbandager og -bind til alverdens typer sport og kropsdele her på vores webshop. Du kan bl.a. få skulderstøtte, håndledsbind, kompressionsstrømper, ankelskinne samt mange andre typer af produkter, der vil forbedre og effektivisere din hverdag og træning. 

Vi vil i særdeles fremhæve mærket Thuasne, da de er førende på bandage- og ortosefeltet, hvor de er kendt for deres høje kvalitet, som ikke kommer til overpris. Vi er derudover den eneste distributør i Danmark med Thuasnes sportsserie, så hvis du har forelsket dig i deres produkter, er vi den oplagte leverandør. Udforsk vores nedenstående sortiment af sportsbandager og støttebind, hvor du kan få modeller til håndled, albuer, knæ, ankel og mange andre steder.

1-30 of 65
Incrediwearankelbind-20
ThuasneGenuProControl-20
Incrediwearknbind-20
1-30 of 65

Sportsbandager til håndled, albuer, knæ mv

Du er ikke garanteret andet end kvalitetsvarer, når du handler træningsudstyr her hos os. Hvad enten det er vores gigtprodukter, holdningstøj og sportsbandager. Alle vores bandagere og kropsstøtter er juster- og åndbare, så du kan selvfølgelig tilpasse dem til din krop, samtidig med at din hud kan ånde, når du træner og har dem i brug. Eftersom ingen krop er 100 % ens, er det derfor vigtigt, at du vælger den rette størrelse på din bandage og bind eller køber dig en justerbar onesize model.

Det vil være fordelagtigt for mange at købe støttebind, sportsbandage eller kompression til ens skade eller smerte, da det både ”holder” og fikserer, samtidig med at du kan bibeholde bevægeligheden for den givne kropsdel. Mange af vores sportsbandager til håndled, albuer, knæ mv. vil derfor kunne bruges til at forstærke og fastholde ved bl.a. ustabile led, forstuvninger, vrid og slag.

 

Fordele ved brug af sportsbind 

Der er flere fordele ved at bruge støtter og bandager ved ens skade heriblandt:

  • Smertelindrende effekt
  • Forbedring af performance
  • Reducering af smerter
  • Kompression og støtte
  • Bedre restitution

Dette er blot for at nævne nogle af sportsbindets gavnlige effekter, og dog er det ikke sikkert, at det gælder for alle kroppe og alle typer af skader. Vi vil derfor altid opfordre til, at du først konsulterer dig med en specialist indenfor din skade, inden du gør brug af vores bandager eller sportstape, så du kan få den optimale støtte eller ikke ender med uheldigvis at forværre skaden.

 

Henza® er DK’s eneste forhandler af Thuasne produkter

Thuasne er utrolig kendt for deres ekspertise indenfor sportsbandager og -bind, der kan gøre træningen og hverdagen lettere og mindre smertefuld. Derfor er vi utrolig stolte af at være forhandler af dette kvalitetsbevidste mærke og deres skønne produkter, så du kan fortsætte dit liv og træning på samme måde som før.

Skulle du sidde inde med spørgsmål til nogle af vores sportsbandager, Thuasne produkter eller nogle af vores andre sortimenter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne besvare dine spørgsmål eller give yderligere information omkring de enkelte produkter. Du skal blot ringe til os på tlf. 51 95 95 83 eller sende en mail til info@henza.dk. Her vil en af vores medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.