Støtte til skulder

Hos Henza finder du et stort udvalg af produkter, som kan give optimal støtte til skuldre. Vi har udvalgt vores produkter, så vores sortiment bedst muligt kan hjælpe dig igennem og af med skuldersmerter. Vores sortiment er funderet i en særdeles stor viden om, hvordan du med den helt rette støtte til skuldre kan komme dine smerter og gener til livs.

Hos Henza har vi gjort det til vores mission at skabe en hverdag for vores kunder, hvor de ikke skal være begrænset. Vores produkter er designet, så de hjælper dig mest muligt uden at genere dig. Klik ind på de enkelte produkter for at læse nærmere og finde specifikationer.

13 vare(r)
Incrediwearskuldersttte-20
Specialpris 724,-
Pris: 905,-
Nyhed
SwedishPostureRygstrkker-20
Specialpris 151,20
Pris: 189,-
HoldningsvestEkstraOrthoteh-20
Specialpris 291,20
Pris: 364,-
HoldningsskulderstttemedstivereOrthotehStandard-20
HoldningsskuldersttteLightOrthoteh-20
Specialpris 119,20
Pris: 149,-
ThuasneLigaflexkravenbensbandage-20
Specialpris 199,20
Pris: 249,-
SwedishPostureholdningstshirtHerre-20
Mængderabat
Specialpris 476,-
Pris: 595,-
SwedishPostureholdningstshirtDame-20
Mængderabat
Specialpris 476,-
Pris: 595,-
ThuasneHoldningskorrigerendeRygsttte-20
Specialpris 1.560,-
Pris: 1.950,-
Henza® Pre-cut Kinesiologi I Form - PINK
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Kinesiologi Tape - GRØN - 5m x 5cm
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Kinesiologi Tape - LYSEBLÅ - 5m x 5cm
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
13 vare(r)

Få den optimale støtte til skuldre

En skade i skulderen sætter en stor begrænsning for dagligdagens gøremål. Du bruger dine skuldre hele tiden. Når du løfter dit barn. Børster dine tænder. Kører bil. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på og forsøger at skåne din skulder, så du ikke opbygger skader. Dem, der har prøvet at have skuldersmerter, ved, hvor stor en begrænsning det kan være.

Vi tilbyder skøtte til skuldre i bedste kvalitet, som både kan bruges til hverdag og sport alt efter, hvad du har behov for. Produkterne findes i forskellige størrelser. Der er rig mulighed for at finde den optimale støtte til netop dine skuldre. Hvis du oplever smerter eller ømhed i dine skuldre og din nakke, anbefaler vi vores holdningskorrigerende skulderstøtte.

 

Gør hverdagen nemmere

I vores udvalg finder du en støtte til skuldre fra Incrediwear med masser af komfort. Den kommer med mange fordele som for eksempel at lindre smerte, fremskynde heling og reducere hævelse. Så her er der virkelig tale om en skulderstøtte, som man kan bruge til mange formål. Samtidig kan man også bruge den til både højre og venstre skulder. Og så kan du naturligvis få den i forskellige størrelser. Så der er altså masser af fordele ved at vælge en skulderstøtte fra Henza.

 

Sportstape på skulder

Sportstape er blevet en uundværlig del af sportsverdenen og bruges af atleter, trænere og fysioterapeuter over hele verden. Tape kan være en effektiv metode til at stabilisere skulderleddet, reducere smerter og fremme rehabilitering. Hos Henza tilbyder vi et bredt udvalg af sportstapeprodukter til skulderen, der kan hjælpe dig med at opnå optimal ydeevne og bevare skulderens stabilitet.

Vores sportstape er specielt designet til at tilbyde støtte og kompression til skulderleddet uden at begrænse din bevægelsesfrihed. Vi tilbyder forskellige typer tape, herunder elastisk tape, kinesiologi-tape og sportstape. Hver type tape har sine egne unikke egenskaber og fordele, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og præferencer.

 

Tapening af skulder

Tapening af skulderen kan være en effektiv metode til at stabilisere skulderleddet, lindre smerter og hjælpe med rehabilitering af skulderskader. Når du tapet skulderen korrekt, kan det give ekstra støtte og beskyttelse under fysisk aktivitet og bidrage til at forebygge yderligere skade.

Ved tapening af skulderen er det også vigtigt at tage hensyn til individuelle behov og den enkelte skade eller udfordring. Hvis du er usikker på, hvordan du skal tapet din skulder korrekt, kan det være en god idé at søge rådgivning fra en fysioterapeut eller en anden professionel med erfaring inden for området.

 

Kinesiotape på skulder

Kinesiotape kan være særligt effektiv under fysisk aktivitet, hvis man for eksempel lider af skuldersmerter, og det er derfor et populært valg blandt både professionelle og motionister. Når man bruger kinesiologitape på skulderen, kan det hjælpe med at lindre smerter og øge mobiliteten i skulderen. Kinesiotape fungerer ved at løfte huden og musklerne i området, hvilket øger blodgennemstrømningen og lindrer inflammation.

Hos Henza tilbyder vi kinesiologitape til skulderen i bedste kvalitet. Vores kinesiotape er nem at påføre, har en god holdbarhed, så det ikke mister sin elasticitet. Så hvis du lider af smerter eller skader i skulderen, kan kinesiotape være en effektiv støtte.

 

Køb støtte til skuldre hos Henza

Vi er så privilegerede at have in-house ekspertviden, så vi kan vejlede i, hvilke tiltag du bør gøre for at give din skulder de bedste betingelser. Vi har lavet en udførlig beskrivelse under hvert af vores produkter, så du kan træffe den rette beslutning baseret på netop dine behov, hvilket kan bidrage til, at du slipper for at være begrænset af dine skuldersmerter.

Hvis du vil vide mere om de enkelte produkter, sidder vores venlige personale naturligvis klar til at vejlede dig inden for området. Se også vores skulderbandager. Vi arbejder for, at du kan leve et liv uden smerter og gener.