Støtte til skulder

Hos Henza finder du et stort udvalg af produkter til skulderstøtte. Vi har udvalgt vores produkter, så vores sortiment bedst muligt kan hjælpe dig igennem og af med skuldersmerter. Vores sortiment er funderet i en særdeles stor viden om, hvordan du med den helt rette støtte til skuldre kan komme dine smerter og gener til livs.

Hos Henza har vi gjort det til vores mission at skabe en hverdag for vores kunder, hvor de ikke skal være begrænset. Vores produkter med skulderstøtte er designet, så de hjælper dig mest muligt uden at genere dig. Vi tilbyder skulderstøtter til både mænd og kvinder. Klik ind på de enkelte produkter for at læse nærmere og finde specifikationer.

14 vare(r)
14 vare(r)

Skulderstøtte til hverdag og sport

En skade i skulderen sætter en stor begrænsning for dagligdagens gøremål. Du bruger dine skuldre hele tiden. Når du løfter dit barn. Børster dine tænder. Kører bil. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på og forsøger at skåne din skulder, så du ikke opbygger skader. Dem, der har prøvet at have skuldersmerter, ved, hvor stor en begrænsning det kan være.

Vi tilbyder skulderstøtte i bedste kvalitet, som både kan bruges til hverdag og sport alt efter, hvad du har behov for. Produkterne findes i forskellige størrelser, og vi har skulderstøtte til både kvinder og mænd. Der er rig mulighed for at finde den optimale støtte til netop dine skuldre. Hvis du oplever smerter eller ømhed i dine skuldre og din nakke, anbefaler vi vores holdningskorrigerende skulderstøtte.

 

Hvornår giver det mening at vælge skulderstøtte?

Vores skulderstøtte er blandt andet til dig, der døjer med smerte i en af eller begge dine skuldre. Den er også til dig, som ikke længere har den fulde mobilitet i skulderen. En skulderstøtte kan være til stor hjælp, både når det omhandler akutte skulderskader, og når det drejer sig om en kronisk skade.

Du kan samtidig bruge en skulderstøtte i forskellige situationer. Den kan være en stor hjælp både under og efter aktivitet. Du kan sagtens bruge en skulderstøtte til sport. Derfor er en skulderstøtte også en hjælp, som kan gavne mange mennesker og i mange forskellige situationer i løbet af dagen.

 

Gør hverdagen nemmere

I vores udvalg finder du en skulderstøtte fra Incrediwear med masser af komfort. Den kommer med mange fordele som for eksempel at lindre smerte, fremskynde heling og reducere hævelse. Så her er der virkelig tale om en skulderstøtte, som man kan bruge til mange formål. Samtidig kan man også bruge den til både højre og venstre skulder. Og så kan du naturligvis få den i forskellige størrelser. Så der er altså masser af fordele ved at vælge en skulderstøtte fra Henza.

 

Kinesiotape på skulder

Kinesiotape kan være særligt effektiv under fysisk aktivitet, hvis man for eksempel lider af skuldersmerter, og det er derfor et populært valg blandt både professionelle og motionister. Når man bruger kinesiologitape på skulderen, kan det hjælpe med at lindre smerter og øge mobiliteten i skulderen. Kinesiotape fungerer ved at løfte huden og musklerne i området, hvilket øger blodgennemstrømningen og lindrer inflammation.

Hos Henza tilbyder vi kinesiologitape til skulderen i bedste kvalitet. Vores kinesiotape er nem at påføre, har en god holdbarhed, så det ikke mister sin elasticitet. Så hvis du lider af smerter eller skader i skulderen, kan kinesiotape være en effektiv støtte.

 

Køb støtte til skuldre hos Henza

Vi er så privilegerede at have in-house ekspertviden, så vi kan vejlede i, hvilke tiltag du bør gøre for at give din skulder de bedste betingelser. Vi har lavet en udførlig beskrivelse under hvert af vores produkter, så du kan træffe den rette beslutning baseret på netop dine behov, hvilket kan bidrage til, at du slipper for at være begrænset af dine skuldersmerter.

Hvis du vil vide mere om de enkelte produkter, sidder vores venlige personale naturligvis klar til at vejlede dig inden for området. Se også vores skulderbandager. Vi arbejder for, at du kan leve et liv uden smerter og gener.