Behandlingsgel

Hos Henza.dk er vi eksperter i smertelindring og -forebyggelse. På siden her finder du alle vores behandlingsgels, som er designet til at forebygge og afhjælpe smerter. Nogle af vores gels er særligt udviklet til smertelindring hos personer, der lider af gigt.

En behandlingsgel er oplagt til dig, der dyrker meget sport og har en aktiv hverdag. Med en god restitutionsgel kan du hurtigt være på benene igen, selv efter en intens og hård træning, som normalt ville gøre dine ben stive og tunge. Vores gels afhjælper hævelser og smerter, køler forslåede muskler og forebygger skader. Tag et kig på det store udvalg og læs mere på de enkelte produkter for at finde præcis den behandlingsgel, der passer til dig.

9 vare(r)
Naqi® Inflam Gel 100ml
Specialpris 119,20
Pris: 149,-
NAQIWarmingStick75ml-20
Mængderabat
Specialpris 218,40
Pris: 273,-
Naqi® Arnica Gel
Naqi® Recovery Gel
Specialpris 117,-
Pris: 146,25
NAQI® Cool Gel 100ml
Specialpris 136,-
Pris: 170,-
NaqiPlusGel100ml-20
Specialpris 142,-
Pris: 177,50
NAQILympheGel100ml-20
Specialpris 142,-
Pris: 177,50
Ultralydsgel
Specialpris 58,48
Pris: 73,10
Ultralydsgel
Specialpris 350,38
Pris: 437,96
9 vare(r)

Stort udvalg af gel mod smerter

I vores sortiment af behandlingsgels finder du blandt andet vores Arnica-gel fra Naqi®, som er udviklet til smertelindring af reumatologiske smerter. Gelen anbefales til funktionel rehabilitering og er også velegnet til smertelindring efter forstuvninger eller slag. Vores Inflam-gel fra Naqi® reducerer hævelse, inflammation og smerte og er særligt velegnet til dig, der lider af gigt. Hvis du specifikt er på udkig efter gigtprodukter, har vi et stort udvalg af blandt andet knæbind og -bandager og støtter til både ankel og albue, som du kan gå på opdagelse i.

Alle vores kvalitetssikrede behandlingsgels er af mærket Naqi®, som er udviklet af dermatologer og lever op til strenge krav om kvalitet og sportsmedicinsk funktion. Alle produkterne fra Naqi® bliver produceret i Belgien, og skaberne bag mærket arbejder blandt andet sammen med det velansete universitet i Bruxelles.

Gel til ethvert formål: Køle-, Recovery- og ultralydsgel

Foruden smertelindring tilbyder vi gels til både behagelig køling, hurtig restitution og til ultralydsscanninger. Vores Cool-gel er velegnet som hurtig forebyggelse mod hævelse efter slag, og den er en pålidelig førstehjælp til led og muskler. Gelen er baseret på mentol og indeholder desuden 5% essentielle olier, som bidrager til den behagelige kølige effekt.

Vores Recovery-gel er designet til at reducere affaldsstoffer og øge blodcirkulationen i kroppen. Den er oplagt at anvende efter træning for at fremskynde musklernes restitution og forebygge tunge ben efter en løbetur, cykeltur eller styrketræning. Gelen får musklerne til at slappe af og gør dem smidige og bløde igen.

Du er velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til nogle af vores brands, kategorier eller produkter? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan for eksempel skrive en mail via vores kontaktformular. Vi besvarer alle typer af mail-henvendelser allerede inden for 24 timer på hverdage. Hvis du foretrækker at sende en almindelig e-mail eller at komme i telefonisk kontakt med vores dygtige medarbejdere, er det naturligvis også en mulighed. Du finder alle vores kontaktoplysninger nederst på siden her.