Fodstøtte

Hos Henza ved vi, hvor vigtigt det er at kunne bevæge sig uden smerter, og hvad den rette støtte kan gøre for den enkelte. Vi tilbyder en lang række produkter, som fungerer som fodstøtte, ankelstøtte og støtte til benet. Hvad end du søger medicinske kompressionsstrømper, lange sportsstrømper eller ankelbind, så har vi det bedste bud på fodstøtte. Tag et kig i vores udvalg og find netop den støtte, som passer til dine behov og ønsker, så du kan mindske smerter og øge mobiliteten.

8 vare(r)
ThuasneSilistabAchiloTiloverbelastetakillessene-20
Incrediwearankelbind-20
Specialpris 296,-
Pris: 370,-
IncrediwearAnkelogLgbind-20
Specialpris 396,-
Pris: 495,-
Pedipro Softer® Indlægshæle
Specialpris 151,20
Pris: 189,-
IncrediwearSportsstrmperknhje-20
Specialpris 200,-
Pris: 250,-
SpryStepAFOmoddropfod-20
Specialpris 3.199,20
Pris: 3.999,-
Naqi® Inflam Gel 100ml
Specialpris 119,20
Pris: 149,-
Naqi® Arnica Gel
8 vare(r)

Fodstøtte for lindring og forebyggelse

Behov for støtte til fod eller ben kommer i flere forskellige varianter, hvorfor vi også har et bredt udvalg af produkter hertil. Vi tilbyder alt fra kompressionsstrømper, ankelbind, medicinske kompressionsstrømper og lange sportsstrømper. Hvad end du trænger gode kompressionsstrømper til brug i hverdagen, til løb eller anden sport, så finder du det her hos Henza. Vi tilbyder nogle af de bedste kompressionsstrømper til gode priser og tilbud.

Bredt produktsortiment for optimal fodstøtte

Blandt vores sortiment af fodstøtte kan du finde alt lige fra Thuasne Silistab Achilo® ankelbind, som er perfekt støtte til overbelastet akillessener. Du finder også Incrediwear ankelbind, som er behjælpelige til at reducere hævelse, lindre smerter og gendanne mobilitet i dine ankler eller fødder. Eller måske du trænger et Incrediwear ankel- og lægbind, som giver målrettet støtte for at reducere smerte og fremskynde de naturlige helingsprocesser. Skal du til løb, sport eller anden aktivitet, er vores lange sportsstrømper fra Incrediwear fantastisk til at lindre smerter og træthed, når du tilbringer meget tid på fødderne.

Derudover tilbyder vi kompressionsstrømper, som medvirker til hurtigere løb, mindre tendens til kramper, bedre restitution samt giver en behagelig massage effekt. Eller prøv vores indlægshæle i silikone, som i den grad også kan komme dine fødder, ben og ryg til gode. Med fodstøtte fra Henza forebygger du skader såsom skinnebensbetændelse og andre skavanker.

Vi støtter dig igennem hele processen

Hos Henza ønsker vi, at du skal få optimal støtte, hvad angår vores produkter, men også optimal støtte af vores viden og ekspertise. Vi har en bred vifte af forskellig ankelstøtte, rygstøtte, gel til gigtbehandling og meget andet. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med spørgsmål til vores produkter, størrelsesguide og hvad du ellers måtte have på hjerte.

Du kan altid tage kontakt til os på tlf. +45 51 95 95 83, skrive til vores mail info@henza.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og dele ud af vores ekspertise.