Gigt i ryggen

I en aktiv hverdag er det vigtigt, at ens krop fungerer så optimalt som overhovedet muligt - og helst med ingen eller få gener. Men mange danskere kommer på et tidspunkt i deres liv ud for at opleve smerter forskellige steder i kroppen. Et af de typiske steder er ryggen.

Men heldigvis er der ting, som man selv kan gøre for at mindske smerterne og øge mobiliteten. Der er nemlig en række produkter, som fungerer som rygstøtte. Herunder kan du se vores udvalg af rygstøtte til mænd og rygstøtte til kvinder. Og forhåbentlig kan du finde noget, som kan være en hjælp for dig, som døjer med rygsmerter, i hverdagen.

11 vare(r)
11 vare(r)

Rygbælter og lændebælter

Vores udvalg af støtte til ryg byder blandt andet på et rygbælte fra Incrediwear. Det er et rygbælte, som har mange forcer. Det kan nemlig reducere inflammation, smertelindre og accelerere bedringen, når man døjer med rygskader. Vi har også et bodysleeve fra Incrediwear, som har mange af de samme kvaliteter. Dette rygstøttebind er lavet i et fleksibelt og åndbart materiale, som sørger for, at det sidder godt på ryggen.

Udvalget byder desuden på forskellige lændebælter, som du med fordel kan bruge, hvis du har smerter i lænden eller den nedre del af ryggen. Du kan selvfølgelig få dem i forskellige størrelser, så du også kan finde et, der kommer til at sidde helt perfekt på dig.

Indlægshæle og halskrave

Blandt vores sortiment kan du også finde produkter, som ikke er beregnet til ryggen, men alligevel er relateret dertil. Du kan for eksempel købe indlægshæle i silikone, som i den grad også kan komme din ryg til gode. For indlægshælene har en støddæmpende effekt, som betyder, at din ryg også bliver udsat for færre stød i løbet af dagen. Og det kan i sidste ende være medvirkende til, at dine smerter i ryggen bliver reduceret.

Endelig har vi også en halskrave til mennesker med for eksempel piskesmæld. Den er ideel at bruge efter traumer af halshvirvelsøjlen. Men det er også en halskrave til slidgigt i halshvirvelsøjlen. Du får en blød halskrave, som er lavet af skum, så komforten er helt i top. Og ved køb af halskrave kan du vælge mellem størrelserne small, medium og large.

Masser af hjælpende udstyr til kroppen

Støtte til ryg og lænd er en vigtig faktor at overveje, hvis du er begyndt at have ondt i de områder. Men der er også mange andre områder af kroppen, som mange mennesker døjer med. Skuldrene er et område, hvor mange oplever begrænset mobilitet eller smerter. I den forbindelse kan du købe en skulderstøtte, som kan lindre smerter og fremskynde bedring. Du kan også købe mange andre produkter til fødderne som for eksempel sportsstrømper og ankelbind. Og så tilbyder vi også forskellige geler til gigtbehandling.

Sidder du tilbage med nogen spørgsmål til vores produktsortiment? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre via tlf. +45 51 95 95 83, gennem vores mail info@henza.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.