Rygstøtte

Her kan du finde vores nøje udvalgte sortiment af produkter, der har til formål at støtte dig og din ryg sikkert igennem dagens gøremål. Vi har opbygget vores udvalg af diverse rygbælter på et fundament af viden om, hvordan et bælte bør give støtte til din ryg. Rygstøtte kan meget vel være løsningen for dig, hvis du bøvler med en træt og øm ryg. Vores rygbælter er udvalgt med henblik på at hjælpe dig mest muligt og genere dig mindst muligt.

17 vare(r)
17 vare(r)

Udvalgt af professionelle

Ryggens anatomi er yderst kompliceret. Hos Henza er vi i den privilegerede situation, at vi har eksperter, der forstår, hvordan anatomien i ryggen hænger sammen. Hos Henza investerer du altså i et produkt, der er nøje udvalgt af eksperter, og vores rygbælter kommer til at give dig den helt rette støtte til ryggen. Du vil hurtigt opleve, hvordan man møder verden på en anderledes måde, når man har rank ryg - uden begrænsning af rygsmerter. 

Alverdens læger og forskere anerkender, at en øm ryg og rygsmerter er en udfordring, der kan sætte en gevaldig dæmper på livsglæden. Derfor bliver der forsket i, hvordan de nyeste teknologier kan afhjælpe rygproblemer. Hos Henza holder vores eksperter øje med, hvad der røree sig på markedet. Det gør vi for at give vores kunder muligheden for at vælge den helt optimale løsning for netop dem. Vi har udvalgt produkter, der er af højeste kvalitet og gennemtestede. Vores leverandører er innovative, og Henza har valgt netop dem som leverandører, da de med en seriøs og kompromisløs tilgang er med til at udvikle produkter, der er kan hjælpe mennesker af med deres rygproblemer. 

Forebyggelse er vigtigt

Rygbælter, der giver støtte til ryggen, kan være løsningen for dig, der har rygsmerter. Rygbælter giver en god rygstøtte og kan også bruges forebyggende. Hos Henza har vi et godt udvalg af produkter, der giver holdningskorrigerende rygstøtte. Med en holdningsvest eller holdnings T-shirt kan du forebygge og lindre dine rygsmerter. Med en stor tanke for designet har vores producenter skabt holdningsstøttende produkter, du ikke kan mærke, at du bærer. En holdningskorrigerende rygstøtte kan altså være valget for dig, der gerne vil oparbejde en stærk og rank ryg. Hvis du har problemer med din skulder eller gerne vil forebygge evt. problemer i skulderen, så kan du læse om vores produkter til skulderstøtte her

Fokus på dig

Hos Henza har vi udviklet vores side, så den er nem at betjene for dig. Vores lagermedarbejdere står klar til at sende din ordre afsted. Når du bestiller fra Henza.dk har du dine varer inden for ganske få dage, og du kan begynde din rejse mod en sundere ryg. Vi håber på, at du vil vælge Henza som samarbejdspartner til at komme af med dine rygproblemer.

Hvis du er interesseret i en sundere krop, så kan du gå på opdagelse på resten af vores side, hvor du kan læse om, hvordan man kan bruge tape til at give lokal støtte. Hvis du har problemer med dine fødder og ankler, så kan du læse mere her.