Fysioterapeuter – kinesiologitape – sportstape - Bandager/ortoser

Hos Henza® har vi i dag rigtig mange fysioterapeuter som faste kunder. Dette skyldes bl.a. at vores kinesiologitape er af højeste kvalitet, men en del billigere en andre udbydere af kinesiologitape.

Vi tilbyder alle fysioterapeuter og behandlere vores kinesiologitape til engrospris. Kontakt os endelig på info@henza.dk eller ring på 51 95 95 83. – Vi sender jer gerne en vareprøve uden beregning.

Vi har også sportstape i mange varianter – både elastisk og uelastisk, alle til en rigtig god pris. Bl.a. vil vi gerne selv fremhæve Henza® Tape Royal, som er en uelastisk sportstape af meget høj kvalitet. Den er nem at arbejde med og har en rigtig god klæbeevne. Specielt til ankelskader, fingerskader og springerknæ er denne Henza® Tape Royal en effektiv og stærk tape, som mange fysioterapeuter har givet positiv feedback på.

 

Det kan du selv gøre:

  1. Opret en konto på vores b2b loginside via dette link.
  2. Eller via linket i øverste højre hjørne med teksten B2B Login.
  3. Oplys Henza via email info@henza.dk eller tlf. 51959583 at du ønsker en B2B aftale. Oplys meget gerne hvilken slags behandler du er, ønskede produkter, evt. forventet forbrug, klinikstørrelse eller om du ønsker at være forhandler/videresælge vores produkter. 
  4. Henza vender tilbage med en aftale som er tilknyttet dit login. Senest næste hverdag efter modtaget henvendelse.