Albue

Døjer du med tennis- eller golfalbue eller musearm? Som navnene også indikerer, kan der være mange grunde til, at man får ondt i armen over længere tid. For nogle kommer det af overbelastning fra sport. For andre kan det være for meget arbejde foran computeren, der er problemet. Men uanset hvad grunden er, er det vigtigt at vide, at der er ting, som du kan gøre for at mindske problemet.

Vi udbyder nemlig forskellige albuebind til tennisalbue og golfalbue, som kan være med til at lindre smerten. Herunder kan du se vores udvalg af albuebind, som måske kan være med til at gøre hverdagen lidt nemmere for dig.

5 vare(r)
Incrediwearalbuebind-20
Specialpris 310,25
Pris: 365,-
IncrediwearArmsleeve-20
Specialpris 297,50
Pris: 350,-
5 vare(r)

Styrk kroppen med et Incrediwear-albuebind

Når du skal vælge, hvilken albuebandage der er den rigtige for dig, kan du kigge på produkternes specifikationer. Du kan for eksempel vælge enten et Incrediwear albuebind eller armsleeve. De indeholder nemlig grundstofferne karbon og geranium, som øger både blodcirkulationen og lymfestrømmen. Dermed er det med til at styrke kroppens helingsproces, hvilket er en stor fordel, hvis man lider af tennisalbue.

Albuebind med massageeffekt

Blandt udvalget finder du også et albuebind med massageeffekt. Det har nemlig silikone-pelotter, der er med til at give en behagelig fornemmelse på din arm. Du kan nemt justere albuebindet, så det sidder helt perfekt på dig.

Du kan sagtens bruge de forskellige albuebind i alskens situationer. De kan nemlig være en støtte, mens du dyrker motion og virkelig skal bruge armen. Så brug for eksempel gerne dit albuebind til styrketræning.

Men de kan ligeledes virke lindrende, når du ikke lige er i gang med en aktivitet. Og så kan du selvfølgelig med fordel også bruge dem, hvis du sidder og skriver løs foran computeren hele dagen. Så deres mange anvendelsesmuligheder gør dem næsten til en uundværlighed for dig, der døjer med tennisalbue.

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Ved Henza har vi et stort udvalg af produkter, som kan være dig og din krop behjælpelige i forskellige situationer. Så hvis du døjer med andre ting end tennisalbue, er der en god sandsynlighed for, at vi har det udstyr, der kan hjælpe dig på rette vej.

For eksempel hvis du også døjer med ømhed eller smerter i et håndled. Det kan være en stor gene, og hvis du samtidig har tennisalbue, bliver det kun en endnu større belastning. Derfor kan du hos os finde forskellige former for støtte til dine håndled – om det er en bandage, skinne eller handsker, du er på udkig efter.

Ligeledes kan du finde hjælp til skulderen med en skulderstøtte, hvis du har smerter i en skulder og/eller har nedsat mobilitet i den. Oplever du gener i anklen i form af enten ømhed, stivhed eller smerter, kan du finde et bredt udvalg af støtte til netop anklen. Det gælder blandt andet ankelbind, kompressionsstrømper og sportsstrømper.

Hvis du har nogen spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os enten via vores kontaktformular eller på enten tlf. +45 51 95 95 83 eller e-mail info@henza.dk. Så vil vi gøre vores allerbedste for at hjælpe dig med dine spørgsmål.