Gigt i albue

Ved Henza har vi et stort udvalg af produkter, som kan være dig behjælpelig, hvis du døjer med gigt i albuen. Udforsk vores produkter her på siden, som er særligt udvalgt til dig, der har gigt og søger optimal albuestøtte.

Gigt i albuen er en form for ledbetændelse, der opstår, når leddene i albuen bliver betændte og ømme. Tilstanden kan medføre smerter, ømhed og stivhed i albuen, og det kan være særligt udtalt efter fysisk aktivitet, eller når albuen bruges over en længere periode. Albuegigt kan opstå af mange forskellige årsager, såsom aldersrelateret slidgigt eller ved skader på albuen både til hverdag og i forbindelse med sport.

5 vare(r)
5 vare(r)

Den rette støtte til gigt i albuen

Der findes mange forskellige former for støtte, der kan hjælpe med at lindre smerten ved gigt i albuen. En ting, der kan være nyttig, er brugen af et støttebind eller en albuebandage. Disse kan give stabilitet til albuen og hjælpe med at reducere smerter og ømhed. Derudover kan du anvende varmecreme, der kan hjælpe med at øge blodgennemstrømningen i området omkring albuen, og den holdes således varm, og det kan bidrage til at reducere hævelse.

Det er vigtigt at huske på, at behandlingen af gigt i albuen kan variere fra person til person, og det er derfor en god idé at rådføre sig med en læge eller fysioterapeut for at finde den behandling, der passer bedst til dig.

 

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Hos Henza finder du et stort udvalg af produkter, der kan give støtte og lindre smerter. Hvis du for eksempel døjer med ømhed eller smerter i dit håndled, kan du hos os finde forskellige former for håndledsstøtte – om det så er en skinne, handsker eller håndledsbandage, du er på udkig efter. Ligeledes kan du finde skulderstøtte, hvis du har smerter i en skulder og/eller har nedsat mobilitet i den. Der er rig mulighed for at finde den helt rette støtte til den problemzone, du døjer med.

Hvis du har nogen spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os enten via vores kontaktformular eller på enten tlf. +45 51 95 95 83 eller e-mail info@henza.dk. Så vil vi gøre vores allerbedste for at hjælpe dig med dine spørgsmål.