Hudpleje

Her på siden kan du finde vores lækre udvalg af produkter, der er gode for dig og din hud. Det er vigtigt at passe på huden, når man er aktiv. Huden er kroppens ydre forsvar, men den kan også være skrøbelig, når den udsættes for fiktion og pres. Med vores udvalg af hudplejeprodukter fra Naqi kan du forebygge og forhindre evt. hudgener. Vi har valgt Naqi som leverandør, da Naqi er kendt for deres kvalitet. I mere end 30 år har Naqi opbygget et særdeles stærkt brand, og de er kendt for deres produkter, der altid kommer i topkvalitet. Derfor mener vi, at Naqi stemmer godt overens som samarbejdspartner hos Henza. Klik dig ind på vores lækre produkter og læs en udførlig produktbeskrivelse. Hvis du skulle have brug for vejledning, så er vi naturligvis altid behjælpelige med en professionel sparring.

7 vare(r)
7 vare(r)

Ansigtet er udsat

Ansigtet er placeret i en udsat position, da man ikke kan beskytte det med tøj. Derfor råder vi til, at man benytter en ansigtscreme eller ansigtsgel for at beskytte. Med en ansigtscreme giver du dit ansigt den beskyttelse, som det har brug for. Vind, sol og rusk kan nemt gøre din ellers behagelig løbetur til et mindre mareridt, hvis din hud ikke er beskyttet. Se bl.a. vores faceprotecter fra Naqi, der giver din hud den fugt og beskyttelse, du har brug for, når du dyrker sport eller er aktiv.

Et bredt udvalg

Hos Henza ved vi, at behovene for hudpleje er forskellige. Derfor fører vi et bredt udvalg af produkter fra kvalitetsmærket Naqi - se bl.a. vores ultralydsgel, massagelotion og varme- og kølecremer. Naqi følger alle de påkrævede retningslinjer i deres produkter, og du kan derfor roligt regne med, at produkterne er gennemtestede, når du anvender dem. For os er det vigtigt, at du får den bedste oplevelse, når du handler ved Henza, og det er med det in mente, at vi har udvalgt de produkter, som vi fører. Hvis du skulle have spørgsmål til vores produkter eller brug for generel vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Glade kunder, så er vi det også!

Mere end 1300 brugere har tildelt os en score på 4,8 på Trustpilot, og det er lige før, at vi skal have en ispose for at køle lidt ned. Hos Henza er kunden i centrum, og det er derfor altafgørende for os, at vores kunder er tilfredse, når de handler ved os. Vi sørger for at sende dine varer afsted mod dig, så hurtigt som muligt, så du kan komme i gang med en forbedret aktiv hverdag. Derudover betaler vi portoen, hvis du handler for mere end 450. kr.

Vi glæder os til at pakke og sende din varer afsted mod dig, så du kan komme i gang med at pleje din krop på den måde, som den fortjener.