Håndledsbandager og håndledsskinner

Er du på udkig efter en håndledsbandage eller en håndledsskinne? Det er svært at komme i tanke om en sportsgren eller hverdagsaktivitet, hvor vi ikke bruger vores håndled bare en smule. Fleksible og smertefri håndled er vigtige i en aktiv hverdag, hvor hverken yoga eller opvask skal gøre ondt.

Hos Henza finder du et stort udvalg af håndledsbind til forskellige formål. Hvad enten du er ved at træne dig op efter en skade eller ønsker at forebygge dem, har vi den rette håndleds støttebind til dig. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af diverse sportsbind, som kan hjælpe dig på vej mod en hverdag uden smerter.

12 vare(r)
12 vare(r)

Høj kvalitet til gode priser

Hos Henza forstår vi, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr, når det kommer til at støtte og beskytte dine håndled. Vores udvalg af håndledsbandager og håndledsskinner er designet til at give optimal støtte og komfort, uanset om du har brug for det til sport, hverdagsaktiviteter eller til genoptræning efter en skade.

Hos Henza er vi dedikerede til at levere produkter, der opfylder dine specifikke behov. Uanset om du har brug for en håndledsbandage, en håndledsskinne, et støttebind til håndled, et elastikbind til håndled eller et bind til håndled, kan du være sikker på, at vi har det rigtige produkt til dig. Vi er her for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine håndledsbehov.

 

Bandage til håndled

Med en håndledsbandage får du en håndledsstøtte, der lindrer det overbelastede område og yder let kompression. På siden finder du den bedste form for bandage til håndled, der giver optimal stabilitet. Håndledsbandagerne kan både bruges til smertelindring, når du dyrker sport og til hverdag, og de fungerer forebyggende mod skader og overanstrengte led. 

Håndledsbandager kan også være en stor hjælp for folk, der døjer med gigt i hænder og håndled, hvilket kan være en stor hindring i hverdagen, hvis du samtidig er plaget af smerter.

Vi tilbyder et kvalitetssikret udvalg af bandage til håndled, som er særligt udviklet til gigtpatienter. Hvis dine smerter sidder i fingrene, skal din smertelindring måske findes blandt vores åndbare og behagelige fingerbandager. Der er rig mulighed for at finde den rette tommel- og håndledsbandage hos Henza.

 

Let kompression og støtte

Vores håndledsbandager er designet til at yde let kompression og støtte til det overbelastede område. De er ideelle til smertelindring, når du dyrker sport og til hverdag, og de fungerer forebyggende mod skader og overanstrengte led. Håndledsbandagerne kan også være en stor hjælp for folk, der døjer med gigt i hænder og håndled. Vi tilbyder et kvalitetssikret udvalg af bandager til håndled, som er særligt udviklet til gigtpatienter.

 

Håndledsskinner for effektiv fiksering

Hvis du har haft en skade eller forstuvet håndleddet, kan en håndledsskinne være en god løsning. En håndledsskinne giver rigtig god stabilitet og fiksering af håndleddet. Hvis du lider af karpaltunnelsyndrom, vil en håndledsskinne kunne gøre stor gavn, så man undgår at bøje i håndleddet. Håndskinner sikrer, at håndleddet skånes og holdes i en god stilling, som kan lindre og i nogle tilfælde afhjælpe symptomerne.

 

Find den optimale håndledsskinne

En håndledsskinne giver rigtig god stabilitet og fiksering af håndleddet. Hvis du for eksempel har haft en skade eller forstuvet håndleddet, kan en håndledsskinne være en god løsning. Forskellen på vores håndledsbandager og håndledsskinner ligger i, at bandagen er mere fleksibel og blød i modsætning til skinnen, der er mere låst. Når du skal vælge håndledsbind, afhænger det altså af dig og dine specifikke behov.

Hvis du lider af karpaltunnelsyndrom, vil en håndledsskinne kunne gøre stor gavn, så man undgår at bøje i håndleddet. Håndskinner sikrer, at håndleddet skånes og holdes i en god stilling, som kan lindre og i nogle tilfælde afhjælpe symptomerne. Også vores håndledsbandager kan bruges, hvis du lider af karpaltunnelsyndrom – dette afhænger af din specifikke situation. Vi anbefaler altid, at du søger råd hos din læge eller professionelle fagfolk.

 

Støttebind til håndled

Vi tilbyder også et udvalg af støttebind til håndled, som er ideelle for dem, der bruger meget tid på skærmen hver dag. Disse støttebind kan hjælpe med at lindre smerter i dine håndled eller arme, som kan skyldes museskader. Vores tommel- og håndledsbandage giver nemlig støtte og kompression lige der, hvor mange museskader opstår.

Vi er mange, der bruger timevis på skærmen hver dag, og som vil have stor gavn af et støttebind til håndleddet. Det gælder både computerskærmen og vores telefoner, og det kan gå ud over vores fingre og håndled. Hvis du oplever smerter i dine håndled eller arme, kan det skyldes museskader. Museskader i både albuen og håndleddet kan nemlig komme fra den bevægelse, vi laver med tommelfingeren, når vi scroller på tastaturer og telefonskærme.

Hvis ømheden sidder lokalt omkring håndleddet, kan det være en god idé at overveje et håndledsbind som for eksempel en tommel- og håndledsbandage. Den giver nemlig støtte og kompression lige der, hvor mange museskader opstår. Til at afhjælpe museskader i albuen, anbefaler vi dig at gå på udkig i vores udvalg af støttende armbind.

 

Stort udvalg af produkter til håndleddet

Hos Henza finder du et bredt udvalg af produkter til håndleddet, der er designet til at give støtte og lindring i forskellige situationer. Her er nogle af de produkter, du kan finde:

  • Thuasne Sport Håndledsbandage: Denne håndledsbandage er ideel til sport og hverdagsaktiviteter, hvor du har brug for ekstra støtte til dit håndled. Den er one-size, hvilket betyder, at den passer til de fleste håndledsstørrelser.
  • Thuasne Ligaflex® Pro - Håndledsskinne: Denne håndledsskinne er designet til at give optimal støtte og stabilitet til dit håndled, især hvis du har haft en skade eller forstuvning. Den er også ideel til personer, der lider af karpaltunnelsyndrom.
  • Thuasne Ligaflex® Action - Håndledsbandage: Denne håndledsbandage er designet til at give let kompression og støtte til dit håndled, hvilket kan hjælpe med at lindre smerter og forebygge yderligere skader.
  • Håndleds- og tommelfingerskinne - Thuasne Ligaflex Pro+: Denne skinne er designet til at give støtte til både håndleddet og tommelfingeren. Den er ideel til personer, der har haft en skade eller forstuvning i enten håndleddet eller tommelfingeren.
  • Incrediwear håndled: Dette produkt er designet til at give støtte og kompression til dit håndled, hvilket kan hjælpe med at lindre smerter og forbedre blodcirkulationen.
  • Gigthandsker syet med kobbertråd: Disse gigthandsker er designet til at give lindring til personer, der lider af gigt i hænderne og håndleddene.

Vi anbefaler altid at du rådgiver dig ved en professionel vedrørende, hvilket produkt der vil være bedst til dig og din situation.

 

Køb håndledsbandager hos Henza

Det kan være svært at vide, hvilket produkt der passer allerbedst til dig, da det afhænger af din specifikke situation. Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk. Ellers er du naturligvis velkommen til at klikke ind på de enkelte håndledsbind for at læse nærmere og finde yderligere specifikationer.

Hos Henza er vi stolte af vores produkter og den service, vi tilbyder. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsprodukter, der hjælper vores kunder med at leve et sundere og mere komfortabelt liv. Uanset om du har brug for en håndledsbandage, en håndledsskinne, et støttebind til håndled, et elastikbind til håndled eller et bind til håndled, kan du være sikker på, at vi har det rigtige produkt til dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine håndledsbehov.