Håndledsbandager og håndledsskinner

Er du på udkig efter en håndledsbandage eller en håndledsskinne? Det er svært at komme i tanke om en sportsgren eller hverdagsaktivitet, hvor vi ikke bruger vores håndled bare en smule. Fleksible og smertefri håndled er vigtige i en aktiv hverdag, hvor hverken yoga eller opvask skal gøre ondt.

Hos Henza finder du et stort udvalg af håndledsbind til forskellige formål. Hvad enten du er ved at træne dig op efter en skade eller ønsker at forebygge dem, har vi den rette håndleds støttebind til dig. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af diverse sportsbind, som kan hjælpe dig på vej mod en hverdag uden smerter.

14 vare(r)
14 vare(r)

Bandage til håndled

Med en håndledsbandage får du en håndledsstøtte, der lindrer det overbelastede område og yder let kompression. På siden finder du den bedste form for bandage til håndled, der giver optimal stabilitet. Håndledsbandagerne kan både bruges til smertelindring, når du dyrker sport og til hverdag, og de fungerer forebyggende mod skader og overanstrengte led. 

Håndledsbandager kan også være en stor hjælp for folk, der døjer med gigt i hænder og håndled, hvilket kan være en stor hindring i hverdagen, hvis du samtidig er plaget af smerter.

Vi tilbyder et kvalitetssikret udvalg af bandage til håndled, som er særligt udviklet til gigtpatienter. Hvis dine smerter sidder i fingrene, skal din smertelindring måske findes blandt vores åndbare og behagelige fingerbandager. Der er rig mulighed for at finde den rette tommel- og håndledsbandage hos Henza.

 

Find den optimale håndledsskinne

En håndledsskinne giver rigtig god stabilitet og fiksering af håndleddet. Hvis du for eksempel har haft en skade eller forstuvet håndleddet, kan en håndledsskinne være en god løsning. Forskellen på vores håndledsbandager og håndledsskinner ligger i, at bandagen er mere fleksibel og blød i modsætning til skinnen, der er mere låst. Når du skal vælge håndledsbind, afhænger det altså af dig og dine specifikke behov.

Hvis du lider af karpaltunnelsyndrom, vil en håndledsskinne kunne gøre stor gavn, så man undgår at bøje i håndleddet. Håndskinner sikrer, at håndleddet skånes og holdes i en god stilling, som kan lindre og i nogle tilfælde afhjælpe symptomerne. Også vores håndledsbandager kan bruges, hvis du lider af karpaltunnelsyndrom – dette afhænger af din specifikke situation. Vi anbefaler altid, at du søger råd hos din læge eller professionelle fagfolk.

 

Støttebind til håndled

Vi er mange, der bruger timevis på skærmen hver dag, og som vil have stor gavn af et støttebind til håndleddet. Det gælder både computerskærmen og vores telefoner, og det kan gå ud over vores fingre og håndled. Hvis du oplever smerter i dine håndled eller arme, kan det skyldes museskader. Museskader i både albuen og håndleddet kan nemlig komme fra den bevægelse, vi laver med tommelfingeren, når vi scroller på tastaturer og telefonskærme.

Hvis ømheden sidder lokalt omkring håndleddet, kan det være en god idé at overveje et håndledsbind som for eksempel en tommel- og håndledsbandage. Den giver nemlig støtte og kompression lige der, hvor mange museskader opstår. Til at afhjælpe museskader i albuen, anbefaler vi dig at gå på udkig i vores udvalg af støttende armbind.

 

Køb håndledsbandager hos Henza

Det kan være svært at vide, hvilket produkt der passer allerbedst til dig, da det afhænger af din specifikke situation. Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk. Ellers er du naturligvis velkommen til at klikke ind på de enkelte håndledsbind for at læse nærmere og finde yderligere specifikationer.