Håndledsbandager og håndledsskinner

Det er svært at komme i tanke om en sportsgren eller hverdagsaktivitet, hvor vi ikke bruger vores håndled bare en smule. Fleksible og smertefri håndled er vigtige i en aktiv hverdag, hvor hverken yoga eller opvask skal gøre ondt. Her hos os finder du håndledsstøtter til forskellige formål, så hvad enten du er ved at træne dig op efter en skade eller ønsker at forebygge dem, har vi den rette håndledsstøtte til dig. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af diverse sportsbind, som kan hjælpe dig på vej mod en hverdag uden smerter.  

14 vare(r)
14 vare(r)

Håndledsbandager til dig, der lider af gigt

Gigt i fingre, hænder og håndled kan blive en stor hindring i hverdagen, hvis du er plaget af smerter. Vi tilbyder et kvalitetssikret udvalg af handsker og håndledsbandager, som er særligt udviklet til gigtpatienter. Hvis dine generende gigtsmerter sidder i fingrene, skal din smertelindring måske findes blandt vores åndbare og behagelige fingerbandager.  

Vores kompressionshandsker og -bandager er også til dig, der lider af karpaltunnelsyndrom eller er ved at komme dig over en sportsskade. Håndledsstøtterne kan både bruges til smertelindring, når du dyrker sport og til hverdag. De fungerer desuden forebyggende mod skader og overanstrengte led. 

Den store og den lille skærm

Vi er mange, der bruger timevis på skærmen hver dag. Det gælder både computerskærmen og vores telefoner, og det kan gå ud over vores fingre og håndled. Hvis du oplever smerter i dine håndled eller arme, kan det skyldes museskader. Museskader i både albuen og håndledet kan nemlig komme fra den bevægelse, vi laver med tommelfingeren, når vi scroller på vores telefonskærme.

Hvis ømheden sidder lokalt omkring håndledet, kan det være en god idé at overveje en tommel- og håndledsbandage. Den giver nemlig støtte og kompression,lige der, hvor mange museskader opstår. Til at afhjælpe museskader i albuen, anbefaler vi dig at gå på udkig i vores udvalg af støttende armbind

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.