Albuebind og albuebandager

Mange kender til smerter i albuen, som også kendes som tennis- eller golfalbue. Leder du efter et albuebind, som kan afhjælpe dine smerter, er du kommet til det rette sted. Her hos Henza.dk finder du et udvalg af støttebind til albuen i god kvalitet, som støtter, behandler og lindre smerte.

Henza tilbyder skarpe priser på albuebind og albuebandager, så du kan dyrke fysisk aktivitet uden at føle dig forhindret af smerte. Find netop den støtte du søger her hos Henza.dk. 

5 vare(r)
Incrediwearalbuebind-20
Specialpris 310,25
Pris: 365,-
IncrediwearArmsleeve-20
Specialpris 297,50
Pris: 350,-
5 vare(r)

Albuebind til tennis- og golfalbue

Albuen er udsat for meget belastning i hverdagen og i særdeleshed ved nogle bestemte sportsgrene. Derfor er skader og overbelastning noget, mange kender til. Her på siden kan du finde albuebind og albuebandager, som du kan benytte, når skaden er sket eller som forebyggelse. 

Hos Henza.dk finder du et udvalg af armbind med forskellige funktioner. Vi tilbyder for eksempel armbind til behandling af tennis- og golfalbue, som fungerer smertelindrende og støtter albuen. Albuebindene på siden findes i forskellig former, alt efter hvilken støttegrad du har brug for.

Albuebindene er designet i en anatomisk form og giver maksimal støtte og komfort. Med den rette støtte slipper du for at føle dig begrænset i dine bevægelser, både under sport og i hverdagen. Denne type af armbind kan også bruges, hvis du har svage led eller har fået en forstrækning. Hvis du oplever smerter andre sted i armen, anbefaler vi dig at se vores udvalg af armbind.

Behandling og forebyggelse af skader i albuen

Vi har albuebind til mange situationer, så du kan finde et bind, der passer til dit behov. Albuebindene har forskellige egenskaber, der alle støtter albuen, så du kan blive fri for smerte og ømhed. 

Vi forhandler blandt andet albuebind fra Incrediwear. Deres albuebind er udviklet af materialer, der ikke kun støtter og giver varme ved brug, men som også behandler skaden. Stoffet accelerer helingsprocessen ved at øge blodcirkulationen til armen, så kroppen naturligt kan behandle området effektivt. Du kan bruge albuebindene som behandling, men de kan også benyttes som forebyggelse, for eksempel under styrketræning, hvor albuen er udsat for stort pres. 

Køb dit albuebind og andre støttebind hos Henza i dag

Henza.dk garanterer altid den bedste kvalitet til skarpe priser. Har du brug for støtte eller smertelindring til andet end albuen? Vi tilbyder også et stort udvalg af sportsbind og skulderstøtte, så du igen kan dyrke sport, lige gyldigt hvor det gør ondt. 

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.