Gels til gigtbehandling

Her på siden finder du vores kvalitetssikrede udvalg af gels til dig, der lider af gigt. Sortimentet byder både på kølende og smertelindrende gels, som kan bruges lokalt der, hvor gigten generer dig. Alle vores gels er af mærket Naqi®, som er udviklet af dermatologer.

Foruden vores smertelindrende gels forhandler vi også andre støtteprodukter til dig, der lider af gigt. Vi tilbyder blandt andet støtteprodukter til ryg og skulder samt fødder og ankler. Derudover har vi et stort udvalg af andre behandlingsgels.    

7 vare(r)
NAQILympheGel100ml-20
NaqiPlusGel100ml-20
NAQI® Cool Gel 100ml
tilbud
HotColdGelpack-20
Specialpris 19,95
Pris: 49,-
7 vare(r)

Gels mod hævelse og smerter

Vores udvalg byder på flere forskellige typer af gels, som alle har forskellige formål. Det kan være, at du mest af alt ønsker at nedbringe hævelsen omkring dine led? Måske er du blevet anbefalet en kølende gel til kuldeterapi af dit problemområde? Uanset hvad du er på udkig efter, har vi en gel til dig i vores udvalg.

Hvis dit største problem er hævelse, er vores Inflam gel et godt bud. Er du i højere grad generet af væskeophobninger, kan vi anbefale vores Lymphe gel. Læs mere på de enkelte produkter og find den smertelindring, der passer til dig. Vores gels kan anvendes flere gange dagligt, og nogle af dem er velegnede til brug sammen med massagelotion.    

Hjælp dig selv med aflastning

Vidste du, at gigt er den mest udbredte kroniske sygdom i Danmark? Faktisk lider over 700.000 danskere af sygdommen ifølge Gigtforeningen. Som du måske ved, kan sygdommen ikke kureres, men den kan behandles. Og du kan selv gøre en stor forskel for, hvor meget gigten skal fylde. I samtale med din læge kan du først og fremmest finde ud af, hvor meget du bør belaste dine problemområder.

Når det kommer til gigt, er aflastning vigtigt. Hvis dine ankler eller håndled hæver op i løbet af dagen, er det vigtigt, at de får ro og mulighed for at komme af med hævelsen. Det kan du blandt andet gøre ved hjælp af vores mange gigtprodukter eller med de lindrende gels her på siden.

Der findes omkring 200 forskellige gigtdiagnoser, som alle kræver forskellige behandlinger. Det anbefales altid at rådføre dig med din læge, hvis din gigt bliver værre, da løsningen blandt de inflammatoriske gigttyper er medicin.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Vi er her for at hjælpe. Hos Henza.dk går vi op i dit velvære og din sundhed. Derfor har vi et stort, kvalitetssikret sortiment af produkter, der kan lindre både smerter og hævelse og hjælpe dig på vej til en mere smertefri hverdag.

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.