betalingsmetoder

Faktura og EAN

Er du virksomhed, så kan du sagtens betale med faktura og offentlige virksomheder kan betale med EAN ved at vælge dette istedet for betaling med kort.

Kontakt os blot med din bestilling på info@henza.dk eller på Tlf. (+45) 5195 9583.

 

Kreditkort

På henza.dk kan du betale med Dankort og Internationale betalingskort. Vi anvender en såkaldt SSL-standard, som står for Secure Socket Layer og er en meget sikker betalingsløsning, da data krypteres i kommunikationen over Internettet.

Uvedkommende kan derfor ikke få adgang til dit kortnummer, udløbsdato eller kontrolcifre, og Henza.dk kommer heller ikke i besiddelse af disse oplysninger.

Det betalingsmodul, vi anvender, er udviklet og drives af ePay ApS, som er godkendt af PBS, ligesom vi selv er godkendt af PBS til at modtage betalinger med Dankort og Internationale betalingskort.

Du hæfter ikke for betalinger, som måtte finde sted på Internettet ved, at andre uden din accept har brugt dit kortnummer.

Bankoverførsel

Vi accepterer betaling med Anyday.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.

Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.