Om Henza → Læs mere om vores begyndelse og mål her

Henza® startede i 2009 - Fra starten var målet at producere kvalitetsvarer til en god pris - i den rækkefølge. Dvs. at vi har prioriteret kvaliteten højt, men samtidig har vi hele tiden haft som målsætning, at vi vil levere et alternativ til de mange dyre sportstapes der er på markedet.

I dag har vi over 2000 årlige ordrer til behandlere, som er faste kunder - fortrinsvis fysioterapeuter, men også kiropraktører, ergoterapeuter, akupunktører, massører og andre behandlere. Specielt vores kinesiologitape er efterspurgt, og vi får rigtig mange positive tilbagemeldinger på den, simpelhen fordi det er en rigtig god tape. Også Henza® Sportstape Royal - både den i beige og den hvide er populære.  - Det er bl.a. fordi det er en rigtig godt klæbende tape, som er nem at arbejde med, og så har den den fordel, at den ikke efterlader limrester på kroppen, når man tager den af - det er en udbredt ulempe ved mange andre sportstapes.

Vores gigt-serie og ikke mindst Thuasne-bandagerne er nye produktlinjer der også er kæmpe efterspørgsel på. 

Vi øger stadig vort sortiment og tilpasser hele tiden vore produkter - skulle du/I have ønske til en bestemt type sportstape eller et ændringsforslag til nogle af vore nuværende, så tager vi gerne mod input til sådanne. Ligeledes svarer vi gerne på spørgsmål omkring vore tapes, både per telefon og mail - dog rådgiver vi sjældent omkring selve indtapeningen - der anbefaler vi som regel, at du rådfører sig med en professionel behandler.

 

Henza ApS
Stillingvej 107
8471 Sabro
Danmark
CVR: 40017232
Mail: info@henza.dk

Tlf.: 51 95 95 83