Om Henza → Læs mere om vores begyndelse og mål her

Henza® startede i 2009 - Fra starten var målet at producere kvalitetsvarer til en god pris - i den rækkefølge. Dvs. at vi har prioriteret kvaliteten højt, men samtidig har vi hele tiden haft som målsætning, at vi vil levere et alternativ til de mange dyre, sportstapes der er på markedet.

Udover vores B/C salg, har vi i dag over 2000 årlige ordrer til behandlere, som er faste kunder - fortrinsvis fysioterapeuter, men også kiropraktorer, ergoterapeuter, akupunktører, massører og andre behandlere. Specielt vores kinesiologitape er efterspurgt, og vi får rigtig mange positive tilbagemeldinger på den, simpelthen fordi det er en rigtig god tape, målt på både strækevne og klæb. Også Henza® Sportstape Royal, som fås i både beige, hvid og sort, er populær. Rayon er en syntetisk fiber lavet af naturlige kilder som træmasse og landbrugsprodukter. Det er kendt for sin evne til at efterligne silke, bomuld og uld, mens det bibeholder en høj holdbarhed.  – Og så er det også fordi det er en rigtig godt klæbende tape, som er nem at arbejde med, og så har det den fordel, at tapen ikke efterlader limrester på kroppen, når man tager den af. Det er en udbredt ulempe ved mange andre sportstapes.

Vores gigt-serie og ikke mindst Thuasne- og Incrediwear-bandagerne er nye produktlinjer, der også er kæmpe efterspørgsel på. 

Vi øger til stadighed vores sortiment og tilpasser hele tiden vores produkter. Skulle du/I have ønske til en bestemt type sportstape eller et ændringsforslag til nogle af vores nuværende produkter, så tager vi gerne imod input til sådanne. Ligeledes svarer vi gerne på spørgsmål omkring vores tapes, både per telefon og mail - dog rådgiver vi sjældent omkring selve optapeningen - der anbefaler vi som regel, at du rådfører dig med en professionel behandler.

Henza ApS
Stillingvej 107
8471 Sabro
Danmark
CVR: 40017232
Mail: info@henza.dk

Tlf.: 51 95 95 83