Fodbandage og støttebind til foden

Her på siden finder du fodbandager, ankelstøtter og andre former for støttebind til foden. Hos Henza.dk tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige typer af støttebind. Vores fodstøttebind giver dig den støtte, du har brug for for at kunne bevæge dig frit uden hverken bekymringer eller smerter. På siden finder du også fodbandager, der giver lokal støtte og varme til foden ved småskader og smerter. 

Udvalget byder på sportsbind og støttebind til foden, som kan bruges til forskellige situationer alt efter dine behov.

Vores produkter er udviklet af brands, som har specialiseret sig i at udvikle støttebind og bandager til foden, så du kan finde netop dén ankelstøtte du har brug for. 

 

10 vare(r)
10 vare(r)

Fodbandage der giver varme og stabilitet

Ved allerede opståede skader eller ved svage led og muskler omkring foden kan en fodbandage være en fornuftig løsning. Den hjælper dig til stadig at kunne dyrke din sport og bevæge dig uden besvær. En svag ankel skal ikke forhindre dig i at komme ud på fodboldbanen, og en forstuvet fod betyder ikke, at du aldrig kommer i løbeskoene igen. Lad vores støttebind til foden hjælpe dig tilbage til yndlingssport. 

En bandage til foden giver stabilitet og optimal støtte, så du opnår smertefri bevægelse. Derudover kan støtten være med til at forebygge hævelser og yderligere skader, når foden bliver brugt igen efter en lang pause. Fodbandager giver varme og holder leddet på plads, så du undgår vrid og pludselige bevægelser.

Støttebind til fod fra førsteklasse brands med kvalitet i højsædet

Blandt vores fodbandager finder du velkendte brands med kvaliteten i højsædet, der stræber efter at forbedre menneskers mobilitet og sundhed. Disse brands er Thuasne, Supcare, Incrediwear og SpryStep, og de tilbyder fodstøttebind af forskellige typer:

- Ankelstøttebind med sideforstærkninger, som afstiver og fastholder fodledet

- Sportsstrømper, der er anatomisk designet til at aflaste og lindre smerte

- Indlægshæle, der reducerer stød og fordeler trykket jævnt under foden

- Ankel-fod-ortose mod dropfod.

Vores udvalg af bandager til foden er i materialer af høj kvalitet og udviklet til at passe i sko og under tøj. Det gør det muligt at bruge støtterne både under sport og til hverdag, hvis du for eksempel har brug for støtte til foden på lange arbejdsdage.

Find flere støttebind hos Henza

Hvis du er plaget af smerter eller skader i andre steder på kroppen, tilbyder Henza.dk også andre typer af støttebind, som aflaster og støtter led og muskler. Se for eksempel vores udvalg af støttebind til knæben, og andre typer af sportsbind

Har du spørgsmål til nogen af vores fodbandager eller de øvrige produkter, vi har her på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.