Gigtprodukter

Gigt er på landsplan en af de mest udbredte kroniske sygdomme og omfatter mere end 200 forskellige diagnoser såsom slidgigt, leddegigt, rygsygdomme mv., hvor ca. hver 8. dansker er ramt. Sygdommen går ind og angriber bl.a. led, brusk, sener, knogler og vævhinde, hvilket viser sig i symptomer som smerter, træthed, stive led og nedsat funktionsevne.

Vi hos Henza® har derfor taget initiativ til at hjælpe gigtramte danskere i deres hverdag med vores gigtprodukter til deres symptombehandling. Du vil herunder kunne finde produkter såsom de meget populære gigthandsker og artrosehandsker. Derudover har vi magnetbandager til ankel, lænd/ryg, knæ og albue. Vi sidder desuden også inde med hot & cold gelpacks. Med en af vores gigtprodukter kan din hverdag blive mere tålelig igen.

1-30 of 36
HotColdjenmaske-20
Mængderabat
85,95
Incrediwearankelbind-20
Incrediwearhndled-20
Incrediwearcirkulationshandsker-20
Incrediwearknbind-20
Incrediwearalbuebind-20
IncrediwearArmsleeve-20
1-30 of 36

Få dine gigthandsker og artrosehandsker med kompression her

Problematikken med gigt er, at det ikke kan kureres, men derimod blot behandles. Særligt er mange ramt af gigt i hænderne, hvor de særlige udviklede gigthandsker og artrosehandsker med kompression kan have en gavnlig effekt. Vores handsker mod gigt kommer i forskellige størrelser, så det er vigtigt, at du vælger den rette størrelse, så du kan få den optimale behandling.

Hvad gør gigthandsker?

Der er mange fordele ved at benytte sig af gigthandsker. Gigthandsker kan nemlig:

  • Lindre smerte og hævelse i hænder
  • Øge blodcirkulationen
  • Øge fjernelsen af affaldsstoffer
  • Reducere betændelse
  • Mindske stive hænder og fingre
  • Holde hænderne varme

Derudover kommer handskerne i et let, behageligt materiale, som både kan bruges nat og dag.

Effektive magnetbandager til ankel, lænd/ryg, knæ og albue

Magnetbandager med infrarød varme- og magnetterapi er en yderst populær måde at behandle diverse skader og sygdomme i blandt andet anklen, ryggen, knæet eller albuen. De indsyede magneter er designet til at give varme og øge blodcirkulationen ved det påførte område, hvorved der fjernes affaldsstoffer hurtigere og inflammationen mindskes, og leddene og musklerne vil være mindre stive. Ønsker du derimod almindelige sportsbandager, forhandler Henza® selvfølgelig også med det.

Hvad gør en magnetbandage?

Hvad enten du lider af slidgigt, sportsskader eller overbelastning, vil en magnetbandage kunne gavne dig og din krop og blive til et fast inventar iblandt dit træningsudstyr. Bandagen både:

  • Smertelindrer
  • Øger blodcirkulationen og fremmer healing
  • Reducerer inflammation og hævelse
  • Fjerner ophobede affaldsstoffer

Henza® – førende indenfor gigtprodukter til lindring og behandling

Hos Henza® har vi altid bestræbt os på at gøre hverdagen lettere for vores kunder, hvad enten det er med vores sortimenter indenfor gigtprodukter eller diverse typer af tapebehandling som kinesiologi-, cross- og sportstape. Med et af vores kvalitetsprodukter kan du fortsætte dagligdagen og træningen på samme regulær basis, som inden skaden ramte.

Sidder du inde med spørgsmål vedrørende vores nuværende sortiment, eller mener du, at vi mangler et særligt produkt til at fuldende vores udvalg? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. En af vores fagkyndige medarbejdere vil bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.