Behandlingsprodukter

Hos Henza® er vi stolte af at kunne tilbyde brandet NAQI på vores webshop. NAQI er en europæisk topproducent af hudplejeprodukter til atleter, behandlere, motionister og personer med behov for lindring af gigtramte, ømme og stive led. NAQI-serien indeholder blandet andet massagelotions, cool-gels, varmecreme, antiinflammatorisk gel og meget andet, der kan være brugbar for det aktive menneske.

NAQI er kendt for deres hudvenlige lotions, innovative produkter og høje kvalitet. Uanset om du er en klinik, et sundhedshus eller blot køber som privat, så vil vi altid anbefale NAQI som det oplagte valg.

1-30 of 32
HotColdjenmaske-20
Mængderabat
85,95
Nyhed
HenzaLgetaskeKlubtaske-20
NAQIWarmingStick75ml-20
Mængderabat
273,-
NAQI® Cool Gel 100ml
NAQILympheGel100ml-20
Ultralydsgel
NaqiPlusGel100ml-20
Naqi5Lpumpe-20
Naqi500mlpumpe-20
1-30 of 32

Køb NAQIs massagelotions, cool-gels, varmecreme m.m. her

Som allerede nævnt består NAQIs hudplejeserie af et væld af produkter, som er særligt målrettet atleter, behandlere og motionister samt gigtramte personer. Med deres massagelotion på enten 500 ml eller 5 L får du et dermatologisk testet produkt, som er ideel til terapeutiske behandlinger, hvor den både er fri for parabener, formaldehydudløsere samt nødder og ingredienser af animalsk oprindelse.

Deres varmecreme kommer i forskellige niveauer – enten som 2 eller 3. Jo højere niveau, jo mere intens opvarmende effekt vil du opleve. Varmecreme er den ideelle opvarmning til alle aktive sportsmænd og -kvinder, da de går ind varme musklerne op, så du mindsker risikoen for skader. Ønsker du at forbedre din kinesiologitapes klæbeevne, skal du investere i NAQIs Pre Tape Spray, som renser huden forsigtigt og forbedrer tapens vedhæftning på huden.

Arbejder du til dagligt med elektroterapi, ultralydsbehandling eller ultralydsscanning, vil vi anbefale, at du benytter dig af NAQIs ultralyd-gel, som sikrer den optimale transmission af ultralydsbølger med fremragende glideevne. Ønsker du at reducere inflammation og smerte samt hjælpe med at holde leddene smidige, skal du benytte dig af deres Inflam Gel, der blot skal masseres på huden. Med NAQIs Cool Gel får en langvarig og øjeblikkelig kølende effekt, som anvendes til behandling af blandt andet forstuvninger, hævelser, muskelkrampe, slag og blå mærker.

 

NAQI – førende producent af hudplejeprodukter

Siden deres grundlæggelse i 1986 er NAQI blevet en af de førende hudplejeproducenter på markedet og har fusioneret produkter fra sportsmedicin, fysioterapi og dermatologi i ét brand. Med beliggenhed i Belgien har NAQIs eksperter fokus på udviklingen af innovative hudplejeprodukter. Deres stærke team bestående af erfarne, højtuddannede og passionerede fagfolk har gjort det muligt for NAQI at opbygge et stærkt omdømme og skabe forbindelse til anerkendte partnere, som vi nu er en del af.

Ved at købe NAQI er du garanteret kvalitet og sikkerhed i alle af deres produkter. De overholder alle de strenge regler for produktsikkerhed, så du sikkert kan benytte deres produkter. NAQI fremstiller i henhold til:

  • EF-regulering af kosmetik (EF) nr. 1223/2009
  • EF-direktiv om medicinsk udstyr ° 93/42 / EØF
  • Medicinsk udstyr QMS - ISO 13485 certificeret

Derudover tester og vurderer de omhyggeligt alle ingredienser, samtidig med at de opdaterer alle deres formuleringer konstant og følger de nyeste retningslinjer.

 

Henza® - Stolt leverandør af NAQI

Hos Henza® ønsker vi det bedste for vores kunder, hvilket også er derfor, vi har valgt at lagerføre NAQI på vores webshop. Med en af NAQIs kvalitetsprodukter ved hånden ved vi, at du vil kunne fortsætte dagligdagen, arbejdet og træningen på trods af ømme muskler, stive led eller skader.

Sidder du med spørgsmål til vores ovenstående sortiment af NAQI, eller ønsker du en yderlig forklaring på deres anvendelse? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. En af vores fagkyndige medarbejdere vil bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.