Skin Care

Vi er stolte af at kunne tilbyde Naqi her hos Henza. Naqi er en europæisk topproducent af hudplejeprodukter, til atleter, behandlere, motionister og personer med behov for lindring af gigtramte, ømme og stive led. Serien indeholder blandt andet massagelotions, Cool-gel, varmecreme, anitinflammatorisk gel og meget mere. Naqi er kendte for deres hudvenlige lotions, innovative produkter og høje kvalitet.

Så hvis du vil have det bedste til din klinik, sundhedshus eller bare til dig selv, så er Naqi det rigtige valg!

Hos Henza forhandler vi Naqi's produkter indenfor hudpleje. Naqi er en europæisk producent af højeste kvalitet. Siden sin opstart i 1986 er NAQI® blevet en førende producent af hudplejeprodukter, og har fusioneret produkter fra sportsmedicin, fysioterapi og dermatologi i ét brand. Beliggende i Belgien har Naqi’s eksperter fokus på udviklingen af innovative hudplejeprodukter.

Forskning og udvikling

NAQI® har et team af erfarne, højtuddannede og frem for alt passionerede fagfolk. Et hold med en sjette sans for at finde de rigtige svar. Dette har gjort det muligt for NAQI® at opbygge et stærkt omdømme og skabe forbindelser til anerkendte partnere som vi nu også bliver en del af. Også tophold og medicinske fagfolk over hele verden benytter Naqi.

Kvalitet og sikkerhed

NAQI garanterer kvaliteten og sikkerheden af alle dets produkter. NAQI® overholder alle de strenge regler for produktsikkerhed, så vores kunder sikkert kan benytte produkterne.

NAQI® Fremstiller I henhold til:
EF-regulering af kosmetik (EF) nr. 1223/2009
EF-direktiv om medicinsk udstyr ° 93/42 / EØF
Medicinsk udstyr QMS - ISO 13485 certificeret

NAQI® tester og vurderer omhyggeligt alle ingredienser og sikrer, at alle produktformuleringer konstant opdateres og følger de nyeste retningslinjer. NAQI® kontrollerer omhyggeligt sikkerheds- og kvalitetsstandarder for alle NAQI®-produkt.