Gigt i knæ

Her på siden finder du alle vores gigtlindrende produkter til knæet. Vidste du, at gigt er den mest udbredte kroniske sygdom i landet? Faktisk lider op mod hver ottende dansker ifølge Gigtforeningen af en af de over 200 forskellige varianter af gigt, der findes. Den mest udbredte form for gigt overhovedet er slidgigt.

Det er meget forskelligt, hvor plaget vi hver især bliver af slidgigt i hverdagen. Nogle oplever stærke smerter dagligt. Hvis du føler dig begrænset af smerter og ømhed i dit knæ, kan vi varmt anbefale dig at anvende vores smertelindrende knæbind- og bandager. Støttebindene kan ikke helbrede gigten, men de kan hjælpe dig med at få en hverdag, hvor dine smerter bliver betydeligt lindrede.

11 vare(r)
11 vare(r)

Smertelindring til dig med gigt i knæet

Vi har et stort sortiment af smertelindrende produkter til dig, der lider af slidgigt i knæet. Blandt andet tilbyder vi lokale støttebind, der sidder omkring knæet og giver kompression lige der, hvor der er brug for det. Vores knæbind er velegnede til fysisk aktivitet såsom løb, og vi anbefaler, at du både bærer bindet inden og under din træning.

Vi forhandler også kompressionsbind til hele benet, som modvirker både hævelse og betændelse i hele benet. Benbindene er velegnede til dig med slidgigt i knæet til smertelindring både i dagligdagen og under træning og anden fysisk aktivitet. Et støttebind til hele benet kan bæres både i løbet af dagen og om natten.

Vores knæskinner er fremstillet af et stivere materiale end støttebindene. De er designet til at give dig ekstra støtte for at mindske gigtrelaterede smerter under fysisk aktivitet og i dagligdagens almindelige bevægelser. Skinnerne har alle forskellige formål og er designet til enten at holde knæskallen sikkert på plads, give knæet støtte, så knoglerne løftes fra hinanden eller til at stabilisere og aflaste knæet. Læs mere på hvert enkelt produkt.

Har du nogle spørgsmål?

Hos Henza.dk er vi eksperter i smertelindring og skadeforebyggelse i forbindelse med både gigt og almindelige sportsskader. Vi har et stort udvalg af gigtprodukter, som alle er designet til at hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag. I denne kategori finder du blandt andet vores støtteprodukter til ben, ankel og albue. Vi forhandler desuden en række kvalitetsrige varme- og kølecremer, som kan hjælpe med at nedsætte hævelser i dine led og mindske muskelømhed.      

Hvis du gerne vil vide mere til om vores produkter eller de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at ringe os op eller sende en mail. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden her.