Benstøtte

Vi, hos Henza, fokuserer på, at du kan blive smertefri eller få så meget smertelindring som muligt. Derfor har vi et stort udvalg af populære produkter, hvad angår benstøtte. Der er behov for benstøtte af flere forskellige årsager såsom gigt, gamle såvel som nye skader på knæ, læg og generelt dårlige ben-skavanker. Tag et kig på vores mange produkter for benstøtte her.

17 vare(r)
17 vare(r)

Benstøtte i alverdens afskygninger

Benet er et vidt begreb, hvorfor vi også har et bredt udvalg af støtte til netop dine behov. Hos Henza finder du alt lige fra lægbind compression, knæbind, knæbandager, knæbind, knæbind med skinner, benbind, hoftestøtte, ankelbind, lægbind eller en kombination af disse. Knæbind er for eksempel rigtig god til slidgigt eller aflastning af knæskallen. Derudover finder du ligeledes tights og sportsstrømper, som er medvirkende til at støtte benet, så det blandt andet kan bæres under og efter aktivitet, for at reducere muskeltræthed og forbedre ydeevnen. 

Forskellig benstøtte til netop dine behov

Hos Henza har vi ben-, læg- og knæstøtte samt ben-, læg- og knæbind til alle og enhver. Benbind fremskynder restitutionen og lindrer smerter for dem, som kommer sig efter en eventuel skade eller operation. Lægbindene er både gode til at lindre og forhindre skader på læggen og skinnebenet såsom skinnebensbetændelse og kramper. Derudover tilbyder også hoftestøtte, som lindrer smerter og fremskynder heling af hofte- og lårrelaterede skader eller tilstande. Lægbind, knæbind, knæbandage eller benstøtte – her finder du støtte fra hofte til tå. 

Henza står klar med ekspertise

Vi har ikke kun et bredt produktsortiment, hvad angår benstøtte. Hos Henza finder du også gigtprodukter til foden såsom indlægshæle og kompressionsstrømper. Vi har samtidig et bredt udvalg af varmecremer og kølecremer til både hverdag og til udøvelse af sport. Derudover har vi støtte til håndled og fingre, som er godt egnet mod dine gigtsmerter eller skavanker. Uanset hvad du måtte mangle af støtte, så finder du det her hos os.

Du kan altid tage kontakt til os på tlf. +45 51 95 95 83, skrive til vores mail info@henza.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og dele ud af vores ekspertise.