Massageolie og massagelotion

Der er intet som en afslappende massage efter træning eller en lang dag. Vores massagelotions og -olier er velegnede til såvel sportsmassage som almindelig massage. De lækre produkter er fra Naqi, som er et belgisk mærke, der har specialiseret sig inden for hudpleje. Her hos os finder du desuden et stort udvalg af andre hudplejeprodukter såsom ansigtsvask og bodylotions eller varme- og kølecremer til ømme muskler.

Med en god massageolie fra Henza.dk, som er særligt designet til sportsmassage, kan du opnå en dybdegående forløsning i dine spændte muskler. Hvis du er kommet ud for en sportsskade, som ikke umiddelbart kan masseres væk, anbefaler vi vores udvalg af behandlingsgel.  

5 vare(r)
5 vare(r)

Massagelotion der ikke efterlader pletter på tøjet

Massageprodukterne fra Naqi er lette og bløde mod huden, og de efterlader ingen pletter på tøjet. Når du skal vælge et af vores massageprodukter, har du først og fremmest valget mellem olier og lotions. En massagelotion har den fordel, at den efterlader huden blød og lækker, og at den trænger ind i huden undervejs i massagen. 

Massageolie har den samme fordel, men efter massagen kan det være nødvendigt at tørre overskydende olie af med et håndklæde. Olien er nemlig tykkere end cremen, og den absorberes derfor ikke lige så let af huden. Dette er også en af oliens fordele, hvis du vil massere i længere tid. Vi har flere forskellige typer af olier og cremer alt efter, hvilken type massage du ønsker. Læs mere på enkelte produkter og bliv klogere på, hvilket et af vores lækre produkter, der er bedst for dig.

Dermatologisk testet

Alle vores massageprodukter fra Naqi er dermatologisk testede og velegnede til personer med sensitiv hud og allergener. Både cremerne og olierne er desuden velegnede til tør hud, og ingen af produkterne indeholder ingredienser af animalsk oprindelse. Derfor kan du roligt benytte dig af Naqis hudplejeprodukter, hvis du har følsom hud eller ønsker at undgå produkter med animalske ingredienser.

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.