Støtte til fod og ankler

Har du prøvet at have smerter og gener i fod, ankler og akillessene? Så ved du, hvor svært det kan være at komme til livs. Hos Henza finder du støtte til foden, der kan hjælpe dig godt igennem dit skadesforløb. Vores sortiment er nøje udvalgt af professionelle, der har en stor viden om, hvordan man bedst skaber støtte til fod og ankler samt støtte til akillessene.

Med Henza som samarbejdspartner er du godt på vej til at blive dine gener kvit. Når du bestiller ved os, så garanterer vi en hurtig levering, så du kan komme i gang med en hverdag, hvor du ikke skal bekymre dig om gener eller smerte i dine fødder.

3 vare(r)
Pedipro Softer® Indlægshæle
Specialpris 151,20
Pris: 189,-
ThuasneSilistabAchiloTiloverbelastetakillessene-20
IncrediwearSportsstrmperknhje-20
Specialpris 200,-
Pris: 250,-
3 vare(r)

Fødder og ankler er udsatte

Det kan være umuligt at give ens fødder og ankler den pause, som de har brug for, når de gør ondt - man kan ikke undgå at bruge dem. Derfor kræver behandling af en sådan skade et produkt, der nemt og ukompliceret kan gøres til en fast del af hverdagen. Hos Henza har vi en lang række produkter som kan give støtte til fod som for eksempel fodbandager, ankelbind, ankelskinner og indlægshæle.

Mange sportsudøvere kæmper med smerter i hælen. Det kan være svært at overkomme skaden, hvis man ikke behandler den. Med vores indlægssål kan du forebygge og stoppe hælsmerter. Vores skosåler indlæg er med til at give dig de rette betingelser for en sund og smertefri hæl.

Støtte til akillessene

Akillessenen er sårbar, og der kan være behov for at holde den i ro, hvis den overbelastes. Med den rette akillessene støtte kan dog hurtigere komme i gang med at dyrke den sport, som du holder af og derved undgå lange pauser. Derudover kan du med fordel anvende en akillessene støtte for at forebygge nye skader og overbelastninger. Det er vigtigt, at du tager de rigtige foranstaltninger, så du ikke forværrer skaden, hvilket kan resultere i en overrivning af akillessenen.

Med vores akillessene støtte sikres foden i en position, hvor den ikke skades yderligere. Når man en gang har vrikket rundt på anklen, så bliver leddene slappe, og derfor risikerer du gang på gang at påføre dine ankler skade. Med en akillessene støtte fra Henza har du gjort et godt tiltag for at give dine ankler muligheden for at blive stærke igen. Vores ankelbandage fra Thuasne, kan med fordel anvendes til at støtte akillessenen, hvis den er overbelastet.

De moderne løsninger

Hos Henza har vi nogle særdeles dygtige eksperter tilknyttet, der er med til at udvælge vores sortiment. Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig den bedste fodstøtte, der findes på markedet, når du handler ved os.

 

Vi arbejder for, at du kan leve et skades- og smertefrit liv, hvor der er plads til vigtige bekymringer. Derfor forhandler vi et bredt udvalg af produkter, der kan forebygge og afhjælpe skader. Se blandt andet vores udvalg af rygstøtter og skulderstøtter. Vi forhandler også diverse kvalitets cremer, der forebygger og afhjælper skader.

Køb støtte til foden hos Henza - altid tæt på!

Vores fantastiske score på Trustpilot vidner om vores kunders tilfredshed, og det er det, der gør den helt store forskel for os. Vores mission er at hjælpe dig af med dine smerter, og vi stiller altid vores rådgivning til rådighed. Under hvert produkt kan du læse en udførlig produktbeskrivelse, der har til formål at hjælpe dig til at finde den helt rette støtte til din fod. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, så sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Find vores kontaktinformationer i bunden af siden.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig videre mod en skades- og smertefri hverdag.