Knæ

1-30 of 42
Novelastic knæbandage
Specialpris 352,-
Pris: 440,-
HenzaSportstapeRoyalSort38cmx10m-20
Mængderabat
Specialpris 23,20
Pris: 29,-
ThuasneSportKnstttemedPatellaforstrkning-20
Henza® Sportstape Royal - White - 3,8 cm x 10 m
Mængderabat
Specialpris 23,20
Pris: 29,-
Incrediwearknbind-20
Specialpris 396,-
Pris: 495,-
IncrediwearknbindSort-20
Specialpris 396,-
Pris: 495,-
ThuasneGenuDynastabKnbandage-20
Specialpris 415,20
Pris: 519,-
IncrediwearBenbindenkelt-20
Specialpris 676,-
Pris: 845,-
Henza® Kinesiologi Tape - KONGEBLÅ - 5m x 5cm
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Pre-cut Kinesiologi Y Form - BEIGE
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Pre-cut Kinesiologi I Form - SORT
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
ThuasneGenuActionstttebindtilkn-20
Specialpris 159,20
Pris: 199,-
patella reliever
Action reliever mod slidgigt / osteoarthritis
ThuasnePatellaknbind-20
Specialpris 136,80
Pris: 171,-
IncrediwearPerformancetightsDamer-20
Specialpris 572,-
Pris: 715,-
Henza® Kinesiologi Tape - GRØN - 5m x 5cm
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
IncrediwearPerformancetightsherrer-20
Specialpris 572,-
Pris: 715,-
Henza® Kinesiologi Tape - LYSEBLÅ - 5m x 5cm
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Thuasne Genu Extreme® Knæsleeve
Thuasne Genu Ligaflex® Knæbandage med leddelte TM5 skinner
Price From:
Specialpris 859,20
Pris: 1.074,-
Henza® Pre-cut Kinesiologi I Form - LYSEBLÅ
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
 Henza® Sportstape Royal 3,8 cm x 10 m
Mængderabat
Specialpris 23,20
Pris: 29,-
Henza® Kinesiologi Tape - ZEBRA - 5m x 5cm
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Sportstape Royal 2,5 cm x 10 m
Mængderabat
Specialpris 15,20
Pris: 19,-
Henza® Kinesiologi Tape - BLÅ - 5m x 5cm
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Kinesiologi Tape - PINK - 5cm x 5m
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Kinesiologi Tape - BEIGE - 5m 5cm
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
1-30 of 42

Derfor skal du bruge en knæstøtte, hvis du døjer med smerter

Hos Henza har vi et stort udvalg af støttende hjælpemidler til dine knæ, som kan være med til at forebygge eller lindre dine knæsmerter.

Knæsmerter kan have mange årsager. Hvis du oplever stærke og akutte knæsmerter eller hvis du har længerevarende knæsmerter, så bør du tage kontakt til din læge for at fastsætte en årsag.

Vores hjælpermidler kan være særligt egnede for dig, hvor knæsmerterne skyldes overbelastning, slidgigt eller ledsbånds og miniskskader. I disse tilfælde er det vigtigt, at knæet får en god støtte, som giver knæet ro til at komme sig naturligt. Ved slidgigt kan en knæstøtte være med til at lette trykket fra knæet, så smerterne holdes nede.

Du kan læse meget mere om de forskellige typer af smerter i knæet på sundhed.dk. Her er et direkte link til deres artikel for knæsmerter.

Som der står skrevet på sundhed.dk, så er aflastning ”[…] som regel nødvendigt. Du bør skåne knæet mod belastning, hvis det er smertefuldt. Det vil ofte være nok til, at generne går over af sig selv” (Kilde). Hvis du er i tvivl om, hvilken knæstøtte det er den rette til dine symptomer, så er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning.

Lignende kategorier

Du kan støtte dine knæ på mange måder. Derfor har vi også et bredt udvalg af hjælpemidler, som kan afhjælpe dine knæsmerter.

Sportstape til knæ

Hvis du har forstuvet dit knæ eller døjer med andre ledsmerter, så er vores sportstape en mulig løsning for dig. Du kan se hele vores udvalg af sportstape på dette link.

Klik her for at se vores udvalg af kinesiologitape, der bl.a. kan bruges til knæet

Bandager til knæ

Med bandager til knæ mener vi støttebind, skinner og lignende støtte til dine knæ. Hvis du døjer med smerte, så kan disse støttebind være med til at give dig mobiliteten tilbage, og ved at bruge en knæbandage kan du også forebygge fremtidige irritationer eller smerter i knæet.

Klik her for at gå til vores side med bandager til knæ

Gigtprodukter til knæ:

Gigtsymptomer i knæet er et meget almindeligt problem hos særligt ældre, og her kan et støttebind til knæet være en stor hjælp til at forebygge smerter.

Klik her for at gå til vores side med gigtprodukter til knæ.

Ofte stillede spørgsmål

Er det almindeligt at have ondt i knæet?

Hele 25-30% af befolkningen har haft knæsmerter de sidste 12 måneder, og hos børn i skolealderen har hele 80% haft ondt på et tidspunkt, selvom de færreste dog har ondt i sådan en grad, at de søger læge. Knæsmerter er derfor en naturlig del af at være fysisk aktiv.

Hvorfor får jeg ondt i knæet?

Som nævnt tidligere kan smerter i knæet komme af mange årsager. De mest almindelige årsager er dog overbelastning ved sportsudøvelse. Her kan overbelastningen ske i både knogler og brusk, hvilket kan føre til andre lidelser som senebetændelser og betændelse i senefæster og slimsække. Derudover kan smerterne opstå af ledbåndsskader, brud og meniskskader. Særligt slidskader er dog hyppige årsager til knæsmerter, hvor mange desværre får slidgigt, som kan nedbryde ledstrukturer, brusk, knogler mv. Er du i tvivl om, hvorfor du har smerter i knæet, og har smerterne været tilbagevendende, så bør du kontakte lægen og finde årsagen til smerterne.

Skyldes knæsmerter ens alder?

Undersøgelser viser, at voksne over 40 hyppigere får ondt i knæet grundet slidgigt og patellofemoralt smertesyndrom (smerte i knæskal/lårben). Selvom unge også får ondt i knæet, så er det typisk grundet overbelastning og sportsudøvelse, hvor smerterne er kortvarige og håndterbare. Hvis du er over 40, så kan din alder derfor indikere, at der kan være tale om andre tilstande, som har en mere permanent karakter.

Hvad skal jeg gøre for at forebygge smerter i knæet?

Det første du skal gøre, er at aflaste dine knæ. Dette kan du gøre ved at forholde dig i ro og/eller ved at anskaffe dig ét af vores knæstøtter. Hvis du er overvægtig, så kan vægttab også være med til at aflaste dine led, om end dette ikke medfører øjeblikkelig lindring. Hvis du har mange smerter, så kan du tage smertelindring. Det er naturligvis ikke en langsigtet løsning, men kan være nødvendigt hvis du har store smerter. Når du har fået knæsmerter, så er det en god idé at forebygge fremtidige episoder med smerter. Dette kan du gøre ved at træne knæet forsigtigt med quadriceptsøvelser. Gigtforeningen har en god guide til anbefalede knæøvelser, der kan styrke dine knæ, uden at du overbelaster dem. Det tager ikke længe at træne dine knæ, så det er bestemt tiden og indsatsen værd.

Hvorfor skal jeg handle hos Henza?

Hos Henza har vi haft dine behov i tankerne. Derfor finder du knæstøtte fra kendte mærker som Incrediwear og Thuasne, men til en fordelagtig pris. Vores produkter er derfor billige, uden at vi går på kompromis på kvaliteten. Derfor bruger mange fysioterapeuter og andre professionelle behandlere også vores produkter i deres klinikker. Derudover får du naturligvis en række fordele ved at handle hos os:

  • Gratis fragt når du bestiller over 450 kr.
  • Hvis du derimod bestiller for under 450 kr., så koster fragten kun 39 kr.
  • Hurtig levering på 1-3 dage. Vi afsender lagervarer samme hverdag ved bestilling inden kl. 14:00
  • Vi har betaling med MobilePay, så det er nemt for dig at bestille
  • Du får naturligvis 14 dages fortrydelsesret