Skulderbind og skulderstøtter af høj kvalitet

Din sportsskade skal ikke være en byrde på dine skuldre resten af livet. Her på siden finder du alt i skulderstøtter og -slynger til både mænd og kvinder. Vi tilbyder et bredt udvalg af sportsbandager til dig, der er ved at komme dig over en skade eller ønsker at forebygge dem. Alle vores støtter og bandager er fremstillet af åndbare materialer, som føles behagelige på huden og yder den nødvendige kompression. 

Hvis du dyrker håndbold, atletik, volleyball eller anden kastesport, kender du sikkert alt for godt til følelsen af ømme skuldre. Ømme muskler er som bekendt ikke noget at være bange for. Men hvis du oplever, at dine muskler er længe om at restituere, eller at dine led gør ondt efter træning, kan det være en fordel at investere i et skulderbind eller en skulderstøtte.

10 vare(r)
10 vare(r)

En skulderstøtte hjælper dig med at holde ryggen rank

I dag sidder mange af os foran en computer i størstedelen af vores vågne timer. Og når vi klapper computerskærmen sammen, finder vi gerne den lille skærm op af lommen og vender blikket og nakken mod den i stedet. I en digital hverdag med nakken mod skrivebordet er det ikke et under, at hovedet kan føles tungt, når dagen lakker mod enden. Hvis du oplever smerter eller ømhed i dine skuldre og din nakke, anbefaler vi en af vores holdningskorrigerende skulderstøtter. 

Støtterne fås både som traditionel strop-støtte og i et diskret t-shirt-design til både mænd og kvinder. Foruden nakken og skuldrene, kan det også gå ud over albuerne, hvis du bruger meget tid på tasterne. Til dig, der oplever ømme albueled og tendens til museskader, anbefaler vi en af vores albuestøtter. En albuestøtte giver desuden effektiv lindring til tennis- og golfalbuer. 

Bliv smertefri i hverdagens løft og bevægelser

Skuldersmerte er ikke kun begrænsende i de førnævnte kastesportsgrene. Det gælder også mange af de bevægelser, vi bruger i hverdagen. Hvis din skulder gør ondt, når du skal nå noget på øverste hylde, eller når du laver almindelige løft, kan det være en god idé at aflaste muskler og led med en skulderstøtte. Hvis du mærker en ømhed eller smerte i dine arme og albuer, tilbyder vi et velassorteret udvalg af støttebind til armen.  

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.