Skulderbind og skulderbandage

Her på siden finder du et stort udvalg inden for skulderbind og skulderbandage, som overordnet fungerer som skulderstøtte. Vi tilbyder et bredt udvalg af sportsbandager til dig, der er ved at komme dig over en skade eller ønsker at forebygge dem. Alle vores skulderbandager er fremstillet af åndbare materialer, som føles behagelige på huden og yder den nødvendige kompression.

En overbelastning eller skade i skulderen opstår som oftest i forbindelse med sport og træning. Din sportsskade skal ikke være en byrde resten af livet, og en skulderbandage vil bidrage til, at du hurtigere og mere smertefrit kommer på den anden side. Udforsk vores udvalg af skulderstøttebind her på siden.

9 vare(r)
9 vare(r)

Brug skulderbind til sport

Hvis du dyrker håndbold, atletik, volleyball eller anden kastesport, kender du sikkert alt for godt til følelsen af overbelastede eller ømme skuldre. Ømme skuldre er som bekendt ikke noget at være bange for. Men hvis du oplever, at dine muskler er længe om at restituere, eller at dine led gør ondt efter træning, kan det være en fordel at investere i et skulder støttebind eller en skulderbandage.

Hvis du har fået en betændelsestilstand eller overbelastet skulderen, vil en bandage til skulder kunne give kompression, varme og smertelindring omkring skulderleddet. På den måde vil du hurtigere være i stand til at kunne dyrke din yndlingssport og slippe for smerte i forbindelse hermed.

En skulderbandage giver rank ryg

Det er ikke kun i forbindelse med sport, at skulderbandager vil være gavnlige. I dag sidder mange af os foran en computer i størstedelen af vores vågne timer. Og når vi klapper computerskærmen sammen, finder vi gerne den lille skærm op af lommen og vender blikket og nakken mod den i stedet. I en digital hverdag med nakken mod skrivebordet er det ikke et under, at hovedet kan føles tungt, når dagen lakker mod enden. Hvis du oplever smerter eller ømhed i dine skuldre og din nakke, anbefaler vi vores holdningskorrigerende skulderstøtte

Køb støttebind til skulder online her

Har du spørgsmål til vores skulderbind eller skulderbandager, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og vejlede dig i valg af det helt rette skulderbind til dit behov.