Thuasne støttebandager

Her på siden kan du finde støttebandager fra Thuasne. Støttebandager er til dig, der er plaget af en skade eller et svagt led og har brug for et støttebind til hverdagen, eller når du dyrker sport. Hos Henza.dk tilbyder vi et stort udvalg af Thuasne støttebandager, som er et brand, der udvikler støttebind og sportsbandager af den højeste kvalitet. 

Thuasne er en franskejet familievirksomhed, stiftet i 1847. Den arbejder som global virksomhed inden for medicinsk udstyr og sundhedspleje. Virksomheden specialiserer sig i udvikling, produktion og distribution af ortopædiske apparater og medicinsk udstyr til rehabilitering og behandling af muskuloskeletale lidelser. Thuasne opererer i mere end 90 lande og har et omfattende produktudvalg, der spænder fra bandager, støttestrømper og ortoser til træningsudstyr og elektroniske hjælpemidler til rehabilitering. I 2019 rapporterede Thuasne en årlig omsætning på 225 millioner euro. Eksport udgør en væsentlig del af Thuasnes forretning, med omkring 68% af omsætningen genereret uden for Frankrig i 2019.

Hos Henza.dk får du altid den bedste kvalitet til fordelagtige priser. I vores shop finder du støttebandager fra førsteklasses brands, der er specialiseret i at forbedre menneskers hverdag, så du kan komme igennem dagen uden smerter.

1-30 of 42
ThuasneGenuProControl-20
1-30 of 42

Seneste teknologi fra Thuasne

Smerter i led og muskler kan være enormt generende, og det kan være begrænsende i hverdagen og når du dyrker sport. Thuasne har udviklet et stort udvalg af forskellige støttebind, som du kan bruge, hvis du er generet af skader eller svage led. Her på siden finder du Thuasnes mange forskellige støttebind til alle kroppens store led og muskelgrupper. Du finder støttebind til skulder, ryg, mave, arm, albue, håndled, fingre, ben, knæ, ankel og fod. 

Støttebindene fra Thuasne er udviklet af den seneste teknologi, hvilket sikrer kvaliteten og funktionsdygtigheden for dig, der lider af smerter i led eller muskler. Thuasne garanterer kvalitet og effektivitet i deres produkter, som sikrer dig en hurtig og resultatorienteret smertelindring. 

Støtte til hverdagen og til sport

Henza.dk tilbyder et stort udvalg af Thuasnes støttebind, der kan bruges til mange forskellige situationer. Du finder støttebind til akut smertelindring, som for eksempel efter en skade, og du finder støttebind, du kan bruge i hverdagen, hvis du oplever smerter på længere arbejdsdage. 

På siden finder du blandt andet forskellige typer af Thuasnes knæbind, som giver god støtte, øger din balancesans og lindrer slidgigt. Knæbindene kan benyttes til genoptræning af knæ, der er blevet opereret, eller hvis du er generet af slidgigt i din hverdag. Henza.dk tilbyder også andre hjælpemidler til knæet fra flere kvalitetsbrands.

Smertelindring til hænderne

Vi tilbyder et bredt udvalg af håndleds- og fingrebandager udviklet af Thuasne. Denne type af støtte kan anbefales til dig, hvis du for eksempel lider af gigt, eller hvis du har problemer med overbelastning og smerter i håndleddet. Håndleddet er ofte udsat for belastning og bliver især brugt, når vi sidder ved en computer. Her tilbyder Thuasne forskellige typer af bandager, der smertelindrer og behandler. Er det ikke et støttebind du har brug for, tilbyder Henza.dk også andre typer behandling til håndleddet

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter fra Thuasne eller til nogle de andre produkter vi har i vores shop, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan give os et kald på telefon (+45) 51 95 95 83 eller skrive en mail til info@henza.dk.