Armbind og sleeves til arm

Leder du efter et armbind eller et sleeve til armen, kan du her hos Henza.dk finde et stort udvalg af forskellige støttebind. Her får du den støtte, du har brug for, hvad enten det er til en tennisalbue eller en overbelastningsskade. Vi garanterer altid den bedste kvalitet til fordelagtige priser.

Her på siden finder du et udvalg af armbind til albue, skulder og arm med forskellige funktioner. Med et støttebind fra os, kan du hurtigt komme i træningstøjet igen og dyrke den sport, du elsker. 

5 vare(r)
Incrediwearalbuebind-20
Specialpris 292,-
Pris: 365,-
ThuasneCondylexTennisalbuebnd-20
Specialpris 71,20
Pris: 89,-
IncrediwearArmsleeve-20
Specialpris 280,-
Pris: 350,-
ThuasneSilistabEpiAlbuebandage-20
Specialpris 295,20
Pris: 369,-
Incrediwearskuldersttte-20
Specialpris 724,-
Pris: 905,-
5 vare(r)

Støtte og behandling af arm

En skade i armen kan komme af forskellige årsager, og uanset grunden til skaden, er det en begræsning i hverdagen. Hos Henza.dk tilbyder vi forskellige former for støtte til armen, så du kan du finde lige netop den støtte, du har brug for.

Udvalget byder på armbind mod blandt andet senebetændelse, hævelser og muskeltræhed. Du finder også armbind til overbelastningsskader, som for eksempel tennisalbue eller golfalbue, som den også kaldes. Vores armsleeve kan både benyttes til behandling og smertelindring. Du kan finde flere støttebind til albuen her

Er du plaget af en skade i skulderen, kan du her på siden også finde et udvalg af skulderstøtte, der lindrer smerte i forbindelse med sport. Disse støttebind beskytter og støtter led og muskler, så du undgår yderligere skader. Se vores udvalg af støttebind til skulderen her.

Fri bevægelighed til at dyrke sport

Når man elsker at dyrke sport og fysisk aktivitet, findes der ikke noget værre end en skade eller smerte i led eller muskler. Ofte kræver det en lille pause fra træningen, men muskler og led skal holdes i gang for ikke at forværre situationen. Lige så snart, din arm er klar til genoptræning, er et armbind eller et sleeve til armen en fornuftig løsning. Hos Henza.dk kan du finde lige netop den støtte, du har brug for. 

Her finder du armbind, der både behandler og støtter og samtidig giver dig frihed til at bevæge dig, så du kan dyrke sporten, du elsker. Armbindene er anatomisk designet og udviklet i lækre materialer, der er åndbare og slidstærke. Materialerne er fleksible, så du kan benytte dem i alle situationer.

Hos Henza.dk får du altid høj kvalitet

Hvis du ikke kan undvære fysisk aktivitet og sved på panden, kan du her købe dit armbind, armsleeve eller armvarmer i høj kvalitet. Henza.dk tilbyder også et stort udvalg af andre typer sportsbind

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.