Benbandager og indershorts

Dine ben skal bære dig resten af livet, så det er vigtigt, at du passer godt på dem. Når vi dyrker sport, udsættes vores ben, knæ og fødder ofte for belastning og mange stød. Derfor tilbyder vi hos Henza.dk et bredt udvalg af benbandager, lægbind og cirkulationsfremmende indershorts, som letter belastningen på dine muskler og led. 

Hos Henza.dk finder du også sportsbind, som specifikt støtter enten dine knæ eller fødder. Alle vores produkter er designet til sports-brug, og materialerne er derfor åndbare, behagelige og af høj kvalitet.

15 vare(r)
15 vare(r)

Indershorts til al slags sport

I nogle sportsgrene er benene mere udfordrede end andre. Det gælder især håndbold og fodbold, men også for styrketræning og motionsløb. Med et par indershorts, der fremmer blodcirkulationen til musklerne, kan dine ben holde til mere. Shortsenes kompression sikrer en god blodtilførsel, som reducerer muskeltræthed.

Indershortsene modvirker ømme muskler, så du hurtigt er tilbage i løbeskoene igen. Vores indershorts afhjælper desuden hævelse, og de er designet i strækbart elastan, nylon og polyester, som former sig efter din krop uden at begrænse din bevægelighed.

Benbind: Lindring og hurtigere restitution

Til dig, der er i gang med genoptræning efter enten en skade eller operation, anbefaler vi at bruge benbind. Vores benbind fås både enkeltvis og i par, og du kan vælge mellem bind til hele benet og lægbind. Det tætsiddende og elastiske stof støtter benet, så det belastes mindre under træningen. 

Teknologien bag benbindets design gør det behageligt at bære både til hverdag og om natten. Du kan derfor også anvende et af vores benbind til hverdagsbrug for at lindre smerter og fremskynde kroppens helingstid. Et læg- eller benbind kan derfor være en god investering for dig, der har et stillesiddende job eller skal rejse med fly og ønsker at forebygge hævelse. Hvis du har brug for stærk, lokal støtte efter en skade, tilbyder vi desuden et bredt udvalg af sportsbandager her på siden. 

Støttende strømper til alle dagens skridt

Ømme fødder er noget, vi alle kender til. Der er mange ting, der kan få fødderne til at dunke i skoene. Det kan være en lang dag på jobbet, en god gåtur til at nå op på dagens skridt-mål eller en aktiv eftermiddag på tennisbanen.

Uanset årsagen, så kan dine fødder af og til trænge til en smule ekstra støtte. Den finder du her i form af kompressions- og sportsstrømper. Vores strømper modvirker hævelse og lindrer smerte i ømme fødder og ankler. Et par kompressions- eller sportsstrømper kan være en fordel for dig, hvis du oplever, at dine fødder hæver op sidst på dagen og føles ømme, når du tager dine sko af.  

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.