Støtte til albue

En albuestøtte er designet til at give støtte og stabilitet til albuen. Der findes mange forskellige typer af albuestøtter, og de kan være nyttige i en række forskellige sammenhænge både til hverdag, og hvis du dyrker sport. Hvis du har en skade på albuen, eller hvis du har en kronisk lidelse, der påvirker albuen, vil du kunne få stor gavn af at få en optimal støtte til albuen.

Her på siden kan du udforske de produkter, vi anbefaler som albuestøtte. Der findes både albuebind, bandager og forskelligt slags tape til albuen. Klik ind på de enkelte albuestøtter for at finde mere information og læse nærmere specifikationer.

12 vare(r)
IncrediwearArmsleeve-20
Specialpris 280,-
Pris: 350,-
ThuasneCondylexTennisalbuebnd-20
Specialpris 71,20
Pris: 89,-
HenzaSportstapeRoyalSort38cmx10m-20
Mængderabat
Specialpris 23,20
Pris: 29,-
Incrediwearalbuebind-20
Specialpris 292,-
Pris: 365,-
ThuasneSilistabEpiAlbuebandage-20
Specialpris 295,20
Pris: 369,-
Henza® Sportstape Easy 3,8 cm x 10 m
Mængderabat
Specialpris 14,40
Pris: 18,-
 Henza® Sportstape Royal 3,8 cm x 10 m
Mængderabat
Specialpris 23,20
Pris: 29,-
Henza® Sportstape Extreme 2,5 cm x 10 m
Mængderabat
Specialpris 13,60
Pris: 17,-
Henza® Sportstape Royal - White - 3,8 cm x 10 m
Mængderabat
Specialpris 23,20
Pris: 29,-
Henza® Kinesiologi Tape - ZEBRA - 5m x 5cm
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Kinesiologi Tape - LYSEBLÅ - 5m x 5cm
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Kinesiologi Tape - BEIGE - 5m 5cm
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
12 vare(r)

Den bedste albuestøtte

Hos Henza finder du et stort udvalg af produkter, der kan give støtte til albuen. Vores bandager og støttebind er ideelle til at forhindre yderligere skade, og vores sportstape er perfekt til at give ekstra støtte under fysisk aktivitet. Alle vores produkter er fremstillet af højkvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på, at du får den bedste albuestøtte. Uanset om du har fået en skade, eller om du ønsker at forhindre skader, har Henza.dk det perfekte produkt til dig. Så hvis du ønsker at give din albue den bedste støtte, bør du tjekke vores udvalg ud.

 

Stort udvalg af tape til albuen

Er du på udkig efter tape til albuen? Her på siden finder du både sportstape og kinesiotape, som du kan bruge til at tape albuen op. Er du i tvivl om, hvilken form for tape du skal vælge som albuestøtte? Kinesiotape adskiller sig fra sportstape ved at være mere elastisk og strækbar, hvor sportstape ofte er mere fast, hvilket særligt bruges til at fiksere et led. Fælles for begge former for tape er, at de er designet til at være fleksible, så det ikke begrænser bevægelse eller føles ubehagelige at have på. Ligeledes kan tape give god støtte til albuen samt muskler og led under sport og træning. Når du anvender tape på albuen, skal du sørge for, at albuen er rengjort og tør.

Se alle vores forskellige typer af tape her.

 

Kinesiotape til tennisalbue

Kinesiotape kan være en effektiv, hvis du har en tennisalbue. En tennisalbue er en form for overbelastningsskade, der skyldes gentagne belastninger og stræk på albueområdet. Mangler du støtte til tennisalbuen, kan kinesiotape hjælpe ved at:

  • Lindre smerte: Kinesiotape kan hjælpe med at lindre smerter ved at øge blodgennemstrømningen og reducere betændelse i området.
  • Give støtte: Kinesiotape kan give ekstra støtte til albuen og hjælpe med at fordele belastningen på en bedre måde, så der ikke opstår yderligere skade.
  • Forbedre bevægelighed: Kinesiotape kan hjælpe med at forbedre bevægeligheden i albuen ved at øge stabiliteten i området.

Det er vigtigt at huske, du altid bør rådføre dig med en læge eller fysioterapeut, der kan vejlede dig om, hvordan du bedst anvender tapen.

Du kan finde here vores udvalg af kinesiotape her

 

Køb albuestøtter hos Henza

Vi stræber efter altid at kunne tilbyde vores kunder den bedste form for støtte under træning og til hverdag. Når du handler hos Henza får du kvalitetsvarer til en god og konkurrencedygtig pris.

Når du handler hos, kan du forvente hurtig leveringstid og lave fragtpriser. Vores leveringstid er på 1-3 dage, og der er fri fragt ved køb over 450 kr. Har du spørgsmål til vores albuestøtte, eller mangler du råd og vejledning? Du er altid velkommen til at kontakte os enten på tlf. +45 51 95 95 83 eller via e-mail info@henza.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med dine spørgsmål.