Kinesiologi tape og nakkekrave til støtte af nakken

Her på siden finder du vores udvalg af Kinesiologi tape og en nakkekrave, der afhjælper nakkesmerter. Er du plaget af stivhed eller overbelastning i nakken, eller lider du af piskesmæld efter et uheld? Vi har de rette produkter, der både afhjælper smerte og hjælper med genoprettelse af musklerne omkring nakken. 

Hos Henza.dk finder du også andre typer sportsbind, der bl.a. støtter ryggen og maven. Alle vores produkter er af høj kvalitet og til gode priser. 

1 vare(r)
HalskraveBld-20
Specialpris 113,56
Pris: 141,95
1 vare(r)

Forebyggelse og behandling af nakken med Kinesiologi tape

Smerte i nakken kan komme af forskellige årsager og være anstrengende i hverdagen. Smerterne kan påvirke resten af kroppen, men med kinesiologi tape fra Henza, kan de afhjælpes og lindres. Her på siden finder du kinesiologi tape pre-cut til nakken i fire forskellige farver. 

Tapen kan bruges som forebyggelse af overbelastning og som behandling af skader i nakken. Du kan med fordel anvende tapen, hvis du døjer med smerter og stivhed i nakken. Tapen genopretter trætte muskler, stimulerer blodgennemstrømningen og lindrer smerter. 

Henza.dk tilbyder også andre typer af kinesiologi tape til behandling og smertelindring af andre muskler og led. 

Støtte til nakken

På siden finder du også en nakkekrave, som giver optimal støtte efter en skade eller operation. Hvis du ikke sørger for at give ro til nakken efter et traume, kan det få langvarige konsekvenser. Med en nakkekrave fra Henza.dk kan du give nakken støtte og ro til at genoprette sin styrke

Kraven er en anatomisk halskrave, som er lavet i blødt skum. Den kan både benyttes i akutte situationer og ved kroniske smerter. Kraven er smertelindrende og giver komfort og støtte. Derudover forebygger kraven yderligere skader ved at fastholde nakken, da den forhindrer vrid og uheldige bevægelser. 

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.