Gigthandsker til plagede hænder

Gigt i hænderne kan være en smertefuld og generende hindring i hverdagen. Derfor tilbyder vi hos Henza.dk en række smertelindrende hjælpemidler, som blandt andet modvirker hævelse. Vores handsker fremmer blodcirkulationen i hænder og fingre, så de lettere kan komme af med de affaldsstoffer, som medvirker til de generende smerter. 

Vores gigthandsker fås i flere forskellige størrelser, og på de enkelte handsker kan du læse en guide til, hvordan du vælger den rigtige størrelse til dine hænder.

11 vare(r)
11 vare(r)

Støtte til håndled og fingre

Hvis dine gigtsmerter sidder lokalt i enten fingre eller håndled, kan en skinne eller bandage være den rigtige løsning til dig. Vores håndledsskinner og -støtter er både designet til at støtte dit håndled efter en skade og til at modvirke hævelse i gigtens hævede stadier. 

For nogle sidder gigten lokalt i tommelfingeren. Tommelfingeren er nemlig meget i bevægelse, hvis du ofte sidder med din telefon i hånden og skriver eller scroller. Til gigtplagede tommelfingre anbefaler vi vores tommelskinne, som sørger for, at fingeren holdes i ro. Vi tilbyder også en kombineret tommel- og håndledsskinne.

Smertelindrende geler

Det belgiske hudplejemærke Naqi har udviklet en serie af smertelindrende geler, som du finder her. Blandt produkterne finder du blandt andet deres Arnica gel, som er særligt udviklet til gigtrelaterede smerter. Gelen modvirker smerter, hævelse og misfarve, og den kan også anvendes til hævelse efter slag og forstuvninger. Derudover har Naqi udviklet Inflam Gel, som modvirker hævelse og holder leddene smidige, samt Lymphe Gel, som forhindrer væskeophobning og fremmer blodcirkulationen. 

En tålelig hverdag 

Hos Henza.dk ønsker vi at hjælpe dig med at få en tålelig hverdag igen. Vidste du, at omkring hver 8. dansker lider af gigt, og at det derfor er en af de mest udbredte kroniske sygdomme i Danmark? Gigt gør dine led mere stive, og det er en sygdom, der blandt andet angriber knogler, sener og brusk. Derfor har de dele af din krop, hvor gigten rammer, brug for ekstra støtte. 

Vores støtteprodukter har til formål at afhjælpe dine smerter i hverdagen, så gigten ikke får lov at holde dig tilbage. Her finder du alle vores gigtprodukter, blandt andet knæ- og ankelstøtter til dig, der er plaget af gigt i ben og fødder. 

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.