Holdningskorrigerende skulderstøtte

Hos Henza finder du et stort udvalg af holdningskorrigerende skulderstøtte. En holdningskorrigerende skulderstøtte giver behagelig støtte til dine skuldre og sikrer, at de holdes i den rette position. Modellerne findes i forskellige størrelser og kan bruges til både hverdag og sport.

Der er mange former for skulderbind, som kan støtte, aflaste og bidrage til smertelindring. Klik ind på de enkelte produkter for at læse nærmere og finde yderligere specifikationer.

8 vare(r)
SwedishPostureholdningstshirtHerre-20
Mængderabat
Specialpris 476,-
Pris: 595,-
ThuasneLigaflexkravenbensbandage-20
Specialpris 199,20
Pris: 249,-
HoldningsskuldersttteLightOrthoteh-20
Specialpris 119,20
Pris: 149,-
HoldningsskulderstttemedstivereOrthotehStandard-20
HoldningsvestEkstraOrthoteh-20
Specialpris 291,20
Pris: 364,-
Nyhed
SwedishPostureRygstrkker-20
Specialpris 151,20
Pris: 189,-
SwedishPostureholdningstshirtDame-20
Mængderabat
Specialpris 476,-
Pris: 595,-
8 vare(r)

Brug skulderstøtte og få den rette holdning

Mange mennesker giver, helt ubevidst, sig selv dårlige vaner, når de placerer kroppen i almindelige, men udsatte positioner. Dårlige vaner i din kropsholdning kan give dig store problemer, hvis du ikke får dem ændret. En holdningskorrigerende skulderstøtte vil hjælpe dig med at vende dig af med den dårlige kropsholdning.

Hos Henza har vi specialiseret os i at udvælge produkter, der hjælper med at skabe gode vaner, så du sikkert og bekymringsfrit kan drage videre i livet - med støtte til skuldre. Døjer du mere med ryggen, har vi ligeledes et bredt udvalg af forskellige former for rygstøtte, som kan være en mulig løsning for dig.

Holdningskorrigerende skulderstøtte til sport og hverdag

Skuldersmerte kan opstå i forbindelse med sport og træning, men også i forbindelse med hverdagens gøremål. Hvis din skulder gør ondt, når du skal nå noget på øverste hylde, eller når du laver almindelige løft, kan det være en god idé at aflaste muskler og led med en skulderstøtte. Hvis du mærker en ømhed eller smerte i dine arme og albuer, tilbyder vi et velassorteret udvalg af støttebind til armen.

Hvis du bruger meget tid foran computeren, kan du opleve ømme albueled og tendens til museskader. Her anbefaler vi en af vores albuestøtter, der giver effektiv lindring til tennis- og golfalbuer. 

De bedste vilkår

Hos Henza holder vi hele tiden et skarpt øje med produkter, der kan hjælpe dig mod sundere skulder og en bedre holdning. En holdningsvest eller holdnings t-shirt bidrager til, at du får de bedste vilkår for at skabe en sund holdningsstøtte. Vores holdningskorrigerende tøj fås både som traditionel strop-støtte og i et diskret t-shirt-design til både mænd og kvinder.

Der bliver ofte gjort revolutionerende opdagelser indenfor lindring og forebyggelse af skader, der er opstået på baggrund af dårlig holdning. Når du handler ved Henza, sikrer du, at du har de bedste kort på hånden. Vi holder øje med markedet for dig, så du kan vælge frit mellem den bedste form for holdningskorrigerende skulderstøtte. Har du spørgsmål til vores holdningsbandage til skulder eller de andre produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os.