Støtte til skulder

Hos Henza har vi udvalgt vores produkter, så vores sortiment bedst muligt kan hjælpe dig igennem og af med sin skuldersmerter. Vores sortiment er funderet i en særdeles stor viden om, hvordan du med den helt rette støtte til skulderen kan komme dine smerter og gener til livs. Hos Henza har vi gjort det til vores mission at kunne skabe en hverdag for vores kunder, hvor de ikke skal være begrænset. Vores produkter med holdningskorrigerende skulderstøtte er designet, så de hjælper dig mest muligt uden at genere dig.
8 vare(r)
8 vare(r)

Den rette holdning

Mange mennesker giver, helt ubevidst, sig selv dårlige vaner, når de placerer kroppen i almindelige, men udsatte positioner. Dårlige vaner i din kropsholdning kan give dig store problemer, hvis du ikke får dem ændret. Derfor anbefaler vi, at du tænker over, om du kunne have gavn af holdningsstøtte for at vende dig af med den dårlige kropsholdning. Hos Henza har vi specialiseret os i at udvælge produkter, der hjælper med at skabe gode vaner, så du sikkert og bekymringsfrit kan drage videre i livet - med støtte til holdningskorrigerende støtte. Du kan se vores udvalg af rygstøtter her og læse mere om, hvordan en rygstøtte muligvis er løsningen for dig.

Skulderen er central

En skade i skulderen sætter en stor begrænsning for dagligdagens gøremål. Du bruger din skulder hele tiden. Når du løfter dit barn. Børster dine tænder. Kører bil. Derfor er det vigtigt, at du passer rigtig godt på din skulder. Dem, der har prøvet at have skuldersmerter, ved, hvor stor en begrænsning det kan være. Hos Henza er vi heldige at have eksperter ansat, der ved, hvilke tiltag du bør gøre for at give din skulder de bedste betingelser. Vi har lavet en udførlig beskrivelse under hvert af vores produkter, så du kan træffe den rette beslutning, der gør, at du kommer igennem livet uden skuldersmerter. Hvis du vil vide mere om de enkelte produkter, sidder vores eksperter naturligvis klar til at give dig viden om området. Find vores mail i bunden af siden.   

Teknologien baner vejen

Hos Henza holder vi hele tiden et skarpt øje med produkter, der kan hjælpe dig mod en sundere skulder og holdning. En holdningsvest eller holdnings t-shirt sikrer, at du får de bedste vilkår for at skabe en sund holdnings støtte. Der bliver ofte gjort revolutionerende opdagelser indenfor lindring og forebyggelse af skader, der er opstået på baggrund af dårlig holdning. Når du handler ved Henza, sikrer du, at du har de bedste kort på hånden. Vi holder øje med markedet for dig, så du kan vælge frit mellem de nyeste teknologier. 

Vores mission

Vi arbejder for, at du kan leve et liv uden smerter og gener. Hvis du er plaget af gigt, har vi en række af produkter, der kan hjælpe dig. Læs mere her. Vi har også produkter, der kan afhjælpe dig med dine fodsmerter - se her.