Henza

Siden vi åbnede Henza i 2009, har vores vision været at give vores kunder adgang til kvalitetsprodukter, der ikke koster dem en formue. Det er med denne vision for øje, at vi har udviklet vores forskellige typer Henza tape. Her på siden kan du finde vores samlede udvalg af produkter, der primært består af Henza sportstape. Vi har specialiseret os i at udvikle netop sportstape, da vores opfattelse i sin tid var, at priserne på sportstape var for høje og kvaliteten for lav. Vi har sænket prisen og hævet kvaliteten. Måske er det også derfor, at Henza nu har mere end 2000 årlige bestillinger fra professionelle behandlere. Vi håber, at vores hårde arbejde med at producere absolut kvalitetstape kan fornemmes igennem skærmen. Ellers kan du lave en bestilling og selv få syn for sagen.

Vi glæder os til at sende dit Henza tape i retning mod din adresse!

1-30 of 63
Henza® Sportstape Extreme 3,8 cm x 10 m
Henza® Sportstape Extreme 2,5 cm x 10 m
Henza® Kinesiologi Tape Breathe - SORT
1-30 of 63

Henza sportstape

Sportstape kan bruges til at give dig den nødvendige støtte, hvis du har et udsat punkt. Hvis dine led og scener en gang har været udsat for stræk og forvridninger, så er risikoen desværre ret stor for gentagende belastninger. Med Henza sportstape kan du hjælpe dine led med at undgå gentagende forvridninger og overbelastninger. Vores sportstape er uelastisk, hvilket vil sige, at dine led bliver, hvor de skal, når de er tapet godt ind. Vi har også Henza kinesiotape, der er elastisk, hvilket kan være en fordel, når et sted er udsat, men samtidig skal kunne være i bevægelse.

For de fleste er det kun nødvendigt at benytte sportstape i en periode efter en belastning. Når leddene er stærke igen, så kan man lægge sportstapen på hylden. Hvis du er i tvivl om, hvilken Henza tape du skal bruge, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os - vi er klar med kyndig rådgivning. 

Vi anerkender kvalitet

Udover at forhandle vores egne produkter, så har vi samlet et stærkt hold af leverandører. Hos Henza ved vi, hvor udsat en position mange af vores kunder sidder i. Derfor vil vi også garantere vores kunder, at de kan stole på en hurtig levering og produkter i topkvalitet, når de handler ved os.

Når du går på opdagelse i vores forskellige leverandører, så vil du finde kvalitetsprodukter, det vil vi garantere. Thusane leverer mange af vores støttebandager, der er udviklet af nogle af de bedst kvalificerede fagfolk i verden. Med vores produkter fra Incridiwear får du lækre produkter med stilrent design. Og med vores udvalg fra Inter-line får du produkter fra et dansk firma til særdeles rimelige priser.

Vi mener selv, at vores leverandører er de bedste på markedet, ellers ville vi ikke have dem.

Hurtig og billig fragt

Mange af vores kunder har ret akut brug for vores hjælp, når de laver bestillinger. Derfor sætter vi en ære i at kunne aflevere dine bestillinger så hurtigt som muligt. Du har din bestilling indenfor 1-3 dage, og vi betaler fragten, hvis du køber for mere end 450 kr.

Vi glæder os til at sende dit Henza tape afsted mod dig.