Handelsvilkår

Oplysninger
Henza ApS
CVR: DK-40017232
Stillingvej 107
8471 Sabro
Danmark

§1 Parterne
Forretningsvilkår gælder mellem Henza ApS (CVR: DK-40017232) Stillingvej 107, 8471 Sabro, Danmark (i det følgende benævnt Henza.dk) og den registrerede kunde (i det følgende benævnt Kunden)


§2 Bestilling/Aftaleindgåelsen
Aftalen indgås hovedsageligt ved Kundens elektroniske bestilling på www.henza.dk. Derudover kan købsaftale indgås enten skriftligt (herunder via E-mail) eller mundligt (herunder telefonisk). Aftalen anses først for indgået, når Kunden modtager en skriftlig bekræftigelse fra www.henza.dk


§3 Aftalens indhold
Henza forbeholder sig ret til, at ændre de til enhver tid gældende forretningsvilkår. Kunden er underlagt de forretningsvilkår der er gældende på bestillingsdatoen. Forretningsvilkårene finder anvendelse på alle aftaler der ingås mellem henza.dk og Kunden som de eneste vilkår og erstatter alle andre vilkår.


§4 Reklamationsret
Stk. 1. I henhold til købelovens regler yder henza en reklamationsret på 2 år. Stk. 2. Afhjælpning. Henza forbeholder sig ret til at afhjælpe fejl og mangler ved varer i overensstemmelse med Købelovens regler. Stk. 3. Returnering. For regler angående returnering af varer se § om returvarer Stk. 4.


§5 Produktinformation

Stk. 1. henza.dk bestræber sig på, at oplyse så præcist og korrekt om de pågældende produkter som muligt. Der tages dog forbehold for trykfejl. 


§6 Priser
Alle priser er angivet i valutaen DKK, inkl. moms, medmindre andet udtrykkeligt fremgår.


§7 Betaling
Stk. 1. Kreditkortbetaling.
Det er muligt at betale med kreditkort hos www.henza.dk. Vi modtager Dankort, VISA, MasterCard, VISA Electron, Maestro og MobilePay.
Pengene vil blive trukket efter varen er sendt.


§8 Levering
Levering vil normalt ske indenfor 1-2 hverdage. Alle lagervarer afsendes samme hverdag, ved bestilling inden 14.30. Vi har langt de fleste varer på lager og modtager varer fra vores leverandører dagligt. Ved længere leveringstid eller restordre hos vores leverandører, vil du blive kontaktet af os hurtigst muligt efter bestilling. 


§9 Fortrydelsesret
I henhold til lov om visse forbrugeraftaler har kunde 14 dages returret. Kunden skal kontakte henza inden varen returneres. Varen skal returnes til: Henza Aps, Stillingvej 107, 8471 Sabro.

Varen returneres til Henza for kundens egen regning i forsvarligt indpakket tilstand. Varen skal være indleveret til en fragtmand inden for 14 dage fra levering til kunden. Varen skal være i væsentlig samme stand som ved levering og må ikke være pakket ud af indpakning eller beskadiget på nogen måde. Hvis du har åbnet kassen for at undersøge produktet, skal du have gjort det uden at beskadige eller mærke produktet eller emballagen. Produktet må ikke have været brugt. Det skal være komplet med alt tilbehør der modtages med produktet og i dets originale emballage. Hvis det returnerede produkt eller emballagen ikke er i fuld salgsbar tilstand, fastsættes værdien skønsmæssigt af henza ud fra mulig salgsværdi.

Tilfælde, hvor du ikke har fortrydelsesret

1) Varer der er specielt fremstillet til dig - såkaldt bestillingskøb. Eller varer som bliver tilpasset, justeret eller tilklippet dine mål.

 


§10 Returvarer
Forsendelse af returvarer sker for kundens regning medmindre andet konkret er aftalt. Returvarer skal sendes til Henza, Stillingvej 107, 8471 Sabro. Varerne må ikke sendes til pakkeshop. 


§11 Fortrolighed
Stk. 1. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år, Personoplysningerne opbevares krypteret, Personoplysningerne transmitteres krypteret til og fra virksomheden

Stk. 2. Logstatistik Logstatistik bruges på www.henza.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.henza.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil. 

Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed. 

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse. 

Personoplysningerne registreres hos Henza og opbevares af Unoeuro. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, Salg og markedsføring, Administration og bogholderi 

Registrerede personoplysninger opbevares krypteret. Det gøres på følgende måde: Alle personlige oplysninger krypteres hos Unoeuro. 

Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgende måde: Kontakt Unoeuro for oplysninger om dette. www.unoeuro.com 

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. 

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos Henza har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Henza via e-mail: info@henza.dk Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den.


§12 Tvister

Stk. 1. Værneting.
Værneting er det til enhver tid gældende hjemting for Henza Stk. 2. Lovvalg.
Dansk lovgivning finder anvendelse på aftaler indgået mellem Henza og Kunden.


§13 Gyldighed
Disse vilkår træder i kraft den 1. februar 2011.