Håndled

Døjer du med gigt i håndleddet? Hos Henza har vi et stort udvalg af produkter, der kan yde støtte og bidrage til at lindre smerter i håndled. Vi tilbyder blandt andet bandager, skinner og kompressionshandsker.

Smerter i håndleddet kan være forårsaget af mange ting. Nogle har brug for støttebind efter en sportsskade, mens andre er generet af smerter og hævelser på grund af gigt. Læs mere på de enkelte produkter og find præcis den håndledsstøtte, der passer til dig.

 

12 vare(r)
12 vare(r)

 

Gigt i hænder og håndled

Døjer du med gigt smerter i håndled? For mange gigtpatienter kan det lindre smerten og ubehaget, når det plagede område får kompression. Det får hævelsen til at aftage, og det hjælper noget af den spænding, som får håndleddet til at gøre ondt.

Hos Henza har vi en stor forståelse for gigt og de behov, der er i forbindelse med gigt i hænder og håndled. Det er en sygdom, der plager omkring hver ottende dansker, og vi ønsker at gøre en forskel der, hvor vi kan. Derfor har vi et stort udvalg af støttebind til håndled og andre smerte- og hævelseslindrende produkter, der bidrager til at lindre gigt smerter i håndled.

 

Lindring af gigtsmerter i håndled

Vores håndledsstøtte til personer, der er plaget af gigt, hjælper mod stivhed og smerte i hænder, fingre og håndled. Vi forhandler for eksempel gigthandsker, der sætter tryk på hænder og håndled samt sætter gang i blodomløbet, hvilket bidrager til at varme hænderne op og lette smerten. De hjælper desuden kroppen med at komme af med de affaldsstoffer, som har hobet sig op ved at sætte gang i blodcirkulationen.

 

Køb håndledsstøtte til gigt hos Henza

Vi sætter en dyd i at hjælpe dig med at finde den optimale håndledsstøtte og lindre dine smerter. Der er ingen, der kan være tjent med en hverdag, hvor de må lade sig begrænse af hverken gigt eller sportsskader. Selvom dine smerter ikke altid kan afhjælpes fuldstændigt, ønsker vi at hjælpe dig så langt på vej som overhovedet muligt.

Har du spørgsmål til vores produkter her på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk. Du er desuden mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer alle typer af henvendelser, så intet spørgsmål er for stort eller småt.