Fodbold, Håndbold, Basketball, Volleyball, Gymnastikforeninger, Kampsport, Specialforbund, Klubber

Hvis I som klub eller forening har et stort forbrug af sportstape, så kan med ret stor sikkerhed spare en masse penge, hvis I kontakter os og laver en klubaftale. I er altid velkomne til at skrive på info@henza.dk. Vi har efterhånden en del klubber/foreninger der handler fast hos os, og antallet er støt stigende fordi vi generelt er meget billigere end konkurrenterne.

Hos Henza® har vi sportstape til mange forskellige skader. Indenfor håndbold, fodbold og basket er det ofte en ankelskade, en skulderskade eller en knæskade der driller. Henza® Sportstape Royal er klart den bedste sportstape når det drejer sig om at fiksere et led, f.eks. en ankel, der har været ude for et vrid og derfor skal aflastes. Henza® Tape Royal har, udover en rigtig god klæbeevne, den egenskab at den ikke efterlader nær så mange irriterende limrester på huden når den fjernes, som mange andre sportstapes gør. Hvis skaden lige er opstået, kan man med fordel aflaste foden med Henza® Flexible Sports Bandage, som er en bandage der er elastisk og selvklæbende – den kan anvendes flere gange, den skal bare rulles op når den tages af, så kan den bruges igen og igen.

Indenfor volleyball, badminton, fodbold, håndbold og andre sportsgrene, er der mange der i dag benytter kinesiologitape og hos Henza® har vi Danmarks største udvalg af både almindelig og pre-cut kinesiologitape. I mange klubber er der tilknyttet en fysioterapeut eller en anden behandler – hvis du har brug for vejledning vedr. påsætning af kinesiologitape, så er det ofte en god idé at rådføre dig med en behandler de første par gange du skal bruge kinesiologitape. –Men ved mange skader kan man hurtigt lære selv at lægge tapen.

Med hensyn til aflastning af håndled eller fodled har vi også elastisk sports tape i flere variationer. Disse kan med fordel benyttes hvis du har et overbelastet håndled, - nogle bruger dem også som stødabsorberende tape under foden. Vi har mange kunder der dyrker crossfit eller styrketræning som anvender netop disse Henza® produkter.

 

Det kan du selv gøre:

  1. Opret en konto på vores b2b loginside via dette link.
  2. Eller via linket i øverste højre hjørne med teksten B2B Login.
  3. Oplys Henza via email info@henza.dk eller tlf. 51959583 at du ønsker en B2B aftale. Oplys meget gerne hvilken slags klub du repræsenterer, ønskede produkter, evt. forventet forbrug og klubstørrelse. 
  4. Henza vender tilbage med en aftale som er tilknyttet dit login. Senest næste hverdag efter modtaget henvendelse.