Fingerbandager og fingerskinner

Der kan være mange årsager til smerter i hænder og fingre. Vi tilbyder en række lindrende produkter, som kan hjælpe dig på vej til en smertefri hverdag. Her på siden finder du vores fingerstøtter og -bandager samt kompressionshandsker til lokale smerter i fingre og hænder.

Hvis du oplever smerter i hænderne som følge af museskader, kan det være en idé også at overveje en støtte til din arm eller albue. Uanset hvad du søger, så har vi et kvalitetsprodukt, der kan hjælpe dig med at lindre dine symptomer og forebygge nye skader.

8 vare(r)
8 vare(r)

Vi tager hånd om dine smerter

Kom videre fra din skade med en fingerbandage eller fingerskinne fra vores kvalitetssikrede udvalg. Efter en forstuvelse, et brud eller et slag har vores fingre brug for noget tid til at komme sig. Det kan være næsten umuligt at holde sine fingre helt i ro, så for at sikre, at din skade får hvile i sin helingsproces, er det en god idé at anvende en fingerskinne.

Hvis uheldet er ude, og du har skadet dine fingre, så kan det hurtigt blive et stort problem i din hverdag. Det bliver markant sværere at udføre dine daglige pligter. Netop derfor oplever vi også, at en fingerskinne, støtte og bandage er så værdifuld for den tilskadekomne.

Til dig, der lider af gigt

Hvis din leddegigt begrænser dig i din hverdag og træning, anbefaler vi vores specialdesignede handsker. Vores gigthandsker lindrer smerter i hænder og fingre og holder desuden hævelse nede. Handskerne fås i forskellige størrelser og kan bruges af både mænd og kvinder. Din blodcirkulation i hænder og fingre øges, og stive fingre bliver mere bevægelige og bløde i handskernes milde kompression. Handskerne anbefales også til dig, der er ramt af karpaltunnelsyndrom eller senebetændelse.

Handskerne er designet med huller i fingerspidserne, så du stadig kan betjene din smartphone, lave mad og tage dine smykker på, når du bruger dem. Du kan bruge gigthandskerne både om dagen og om natten, men det er vigtigt også at holde små pauser uden handskerne på. Hvis dine smerter breder sig til det bagerste af hånden og håndledet, anbefaler vi dig at bruge en af vores behagelige håndledsbandager.

Vælg den rette fingerskinne til dig

Det siger sig selv, at der er mange forskellige former for skader i fingrene og hænderne. Derfor har vi et stort udvalg af fingerstøtter, der støtter forskelligt. Herved kan du vælge en fingerskinne eller støtte, der støtter det helt rigtige område.

Dette betyder også, at din fingerstøtte ikke bliver unødvendigt stor eller støttende. Dette kan nemlig gå ud over din hånds mobilitet, hvilket kan have store konsekvenser for din dagligdag. Du kan læse mere om vores forskellige fingerstøtter og skinner inde på produktsiderne, så du kan vælge den helt rigtige støtte til dine behov.

Støtte til tommelfinger

Når det kommer til skader og smerter i tommelfingeren, er det vigtigt at have den rette støtte. Et støttebind til tommelfinger kan være en ideel løsning for dem, der oplever ubehag eller har behov for ekstra støtte i denne del af hånden. Med en tommelfingerbandage, kan man sikre, at tommelfingeren får den nødvendige støtte og beskyttelse, mens den heler eller for at forhindre yderligere skade, hvilket kan være afgørende for dem med alvorlige skader eller kroniske smerter.

Udover tommelfingeren kan andre fingre også have behov for støtte. En skinne til fingre kan være en effektiv løsning for at immobilisere en skadet finger og sikre, at den heler korrekt. For dem, der lider af tilstande som springfinger, kan en bandage til springfingeren give den nødvendige støtte og lindring, mens fingeren heler.

Der er en stor variation af de skader, du kan opleve i hånden. Derfor er det også svært at pege på ét produkt som det vigtigste. Det bedste produkt afhænger af, hvilken skade du har, og derfor anbefaler vi du går på jagt i vores udvalg, for at finde den perfekt skinne, bandage eller støtebind til din situation.

Hoved, skulder, knæ og tå

Her hos Henza.dk finder du sportsstøtter til hele kroppen, lige gyldigt hvor det gør ondt. Smerter og ømhed skal ikke hindre dig i hverdagen, selvom du er ved at komme dig efter en skade. Vores produkter er alle af høj kvalitet og fremstillet af åndbare materialer, der giver dig bevægeligheden igen. Hvis du er interesseret i skadeforebyggelse og støtter til nogle af kroppens andre områder, kan du gå på udkig i vores store udvalg af sportsbind, gigtprodukter og holdningstøj.

Måske du oplever andre behov for støtte i din armregion? I så fald har vi kategorier de vigtigste problemzoner her:


Derudover har vi naturligvis også et stort udvalg af produkter til andre problemzoner, som du kan finde via vores navigation i toppen af siden.

Har du spørgsmål eller opstår der tvivl?

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.

Det er sikkert at handle hos Henza. Vores kunder giver os 4,8 ud af 5 stjerner, og derudover får du naturligvis 14 dages returret, når du handler hos os. Det vidner om vores høje kvaltiet og kundernes store tilfredshed. For at gøre det ekstra attraktivt for dig at blive kunde hos os har vi også valgt at tilbyde gratis fragt ved køb over 450 kr., og hvis du kun skal have en lille ting fra vores webshop, så koster fragten også kun 39 kr. Det er derfor både nemt og sikkert at handle hos os.