Fingerbandager og fingreskinner

Der kan være mange årsager til smerter i hænder og fingre. Vi tilbyder en række lindrende produkter, som kan hjælpe dig på vej til en smertefri hverdag. Her på siden finder du vores fingerstøtter og -bandager samt kompressionshandsker til lokale smerter i fingre og hænder. Hvis du oplever smerter i hænderne som følge af museskader, kan det være en idé også at overveje en støtte til din arm eller albue

9 vare(r)
9 vare(r)

Vi tager hånd om dine smerter

Kom videre fra din skade med en fingerbandage- eller skinne fra vores kvalitetssikrede udvalg. Efter en forstuvelse, et brud eller et slag har vores fingre brug for noget tid til at komme sig. Det kan være næsten umuligt at holde sine fingre helt i ro, så for at sikre, at din skade får hvile i sin helingsproces, er det en god idé at anvende en fingerskinne.

Til dig, der lider af gigt

Hvis din leddegigt begrænser dig i din hverdag og træning, anbefaler vi vores specialdesignede handsker. Vores gigthandsker lindrer smerter i hænder og fingre og holder desuden hævelse nede. Handskerne fås i forskellige størrelser og kan bruges af både mænd og kvinder. Din blodcirkulation i hænder og fingre øges, og stive fingre bliver mere bevægelige og bløde i handskernes milde kompression. Handskerne anbefales også til dig, der er ramt af karpaltunnelsyndrom eller senebetændelse.

Handskerne er designet med huller i fingerspidserne, så du stadig kan betjene din smartphone, lave mad og tage dine smykker på, når du bruger dem. Du kan bruge gigthandskerne både om dagen og om natten, men det er vigtigt også at holde små pauser uden handskerne på. Hvis dine smerter breder sig til det bagerste af hånden og håndledet, anbefaler vi dig at bruge en af vores behagelige håndledsbandager

Hoved, skulder, knæ og tå

Her hos Henza.dk finder du sportsstøtter til hele kroppen, lige gyldigt hvor det gør ondt. Smerter og ømhed skal ikke hindre dig i hverdagen, selvom du er ved at komme dig efter en skade. Vores produkter er alle af høj kvalitet og fremstillet af åndbare materialer, der giver dig bevægeligheden igen. Hvis du er interesseret i skadeforebyggelse og støtter til nogle af kroppens andre områder, kan du gå på udkig i vores store udvalg af sportsbind.  

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.