Incrediwear

Hos Henza forhandler vi et bredt udvalg af produkter fra Incrediwear til en række forskellige sportsaktiviteter og træningstyper. Uanset om du er en eliteatlet eller en motionist, kan du med stor sandsynlighed finde det helt rette Incrediwear-produkt til dine behov i vores sortiment.

Incrediwear blev grundlagt af Jackson Corley, en kiropraktor, som efter en alvorlig cykelulykke designede de første Incredi-braces til eget brug, da han ikke var tilfreds med de kompressionsprodukter, han fandt på markedet.

Incrediwear producerer en bred vifte af produkter, som primært falder ind under kategorien bærbar teknologi, til forbedring af atletiske præstationer og genoptræning. Produkterne er designet til at forbedre blodcirkulationen, medvirke til smertelindring, forbedre ydeevne og fremskynde genopretning af skader.

Incrediwears mission er at designe innovative produkter, der giver kunderne mulighed for at leve livet uden begrænsninger.

Incrediwear nåede en samlet omsætning på $10 millioner i det seneste regnskabsår.

Incrediwear har med succes etableret partnerskaber med professionelle atleter og sportshold, hvilket har hjulpet med at forbedre deres brand. Med et stærkt fokus på forskning og udvikling fortsætter virksomheden med at innovere og introducere nye produkter, der opfylder deres kunders skiftende behov.

20 vare(r)
20 vare(r)

Innovative produkter fra Incrediwear

Incrediwear producerer innovative sportsprodukter og bandage, som er designet til at give komfort under fysisk aktivitet. Deres produkter øger blodcirkulationen for at reducere inflammation og hævelse, lindre smerter, gendanne mobilitet og fremskynde restitution. I modsætning til kompressionsbind behøver Incrediwear-produkter ikke komprimere for at have effekt. I stedet inkorporerer teknologien halvlederelementer, der frigiver negative ioner, når de stimuleres af kropsvarme.

Øger blodgennemstrømning og -cirkulation

De negative ioner aktiverer cellulære vibrationer, der øger blodgennemstrømningen og blodcirkulationen. Øget cirkulation hjælper med at bringe mere ilt og næringsstoffer til det udsatte eller skadede område, hvilket optimerer kroppens naturlige helingsproces. Incrediwear øger både blodcirkulationen og lymfestrømmen og netop denne egenskab er et teknologisk gennembrud for sportsudøvere og folk med smerter på alle niveauer.

Styrker kroppens naturlige healingsproces

Incrediwear produkterne kan ikke sammenlignes med kompressionsprodukter, som hjælper venerne med at presse blodet op mod hjertet ved hjælp af tryk. Incrediwear har indlejret halvlederelementerne Germanium og Carbon i stoffet. Når disse to grundstoffer aktiveres af kropsvarme, frigiver de ioner. De negative ioner aktiverer molekylevibrationer, der både øger blodcirkulationen, men også lymfestrømmen. Den øgede blod og lymfegennemstrømning hjælper med at transportere mere ilt og flere næringsstoffer i det udsatte område og kan fjerne biprodukter. Således styrker Incrediwear kroppens egen naturlige healingproces og forkorter restitutionsperioden.

 

6 gode grunde til at bruge Incrediwear

Der er mange gode grunde til at bruge Incrediwear. Først og fremmest har produkterne vist sig at have en positiv effekt på blodcirkulationen, hvilket kan hjælpe med at reducere inflammation og hævelse, lindre smerter og fremskynde restitution. Dette gør produkterne ideelle til både sportsudøvere og mennesker med kroniske smerter eller skader. Herunder finder du flere gode grunde:

  • Mere energi
  • Restituér hurtigere
  • Forebygger skader
  • Opnå bedre ydeevne
  • Opnå velvære
  • Medicinsk bevist effekt

 

Til støtte og stabilitet

Incrediwear har et bredt udvalg af produkter og støttebind, der er designet til at hjælpe med at stabilisere og beskytte sårbare led og muskler. En skulderstøtte er ideel til at hjælpe med at lindre smerter og forbedre bevægelsesfriheden i skulderen. Rygbæltet giver støtte og aflastning til nedre ryg og kan hjælpe med at reducere smerter i ryggen. Knæbind fra Incrediwear kan hjælpe med at reducere smerter i knæet og give støtte og stabilitet til et skadet eller svagt knæled. I sortimentet finder du yderligere en lang række produkter som for eksempel albuebind, tights og sportsstrømper.

 

Køb Incrediwear hos Henza

Vi tilbyder hurtig levering af alle vores Incrediwear bandage og støtteprodukter med en typisk leveringstid på 1-3 hverdage. Desuden står vores kundeserviceteam altid klar til at hjælpe med vejledning, eller hvis du har eventuelle spørgsmål til vores produkter.

Hos Henza mener vi, at alle fortjener at føle sig godt tilpas og have optimal støtte under sportsaktiviteter. Derfor er vi glade for at forhandle Incrediwear-produkter og hjælpe vores kunder med at kunne træne på en sund og effektiv måde. Klik ind de enkelte produkter for at læse nærmere og find det helt rette produkt til netop dine behov.