Holdningstøj

Har du problemer med dårlig holdning, som medfører smerter i bl.a. ryggen, skuldrene, nakken, eller som forårsager hovedpine? Det kan være, at du har et stillesiddende arbejde, som belaster din krop, eller du har et fysisk krævende job med tunge løft og skæve positioner? Så kan vores holdningstøj være noget for dig. Med vores holdningskorrigerende produkter kan du få en flot og rank ryg samt slippe af med følgesmerterne og symptomerne fra en slasket og foroverbøjet holdning.

Du vil hos Henza® finde holdningstøj i form af T-shirts til damer og herrer, veste samt skulder- og rygstøtter, der på længere sigt vil hjælpe dig med at få eller genfinde en rank holdning. Uanset hvad din målsætning er, vil vores produkter stimulere og aktivere dine underliggende muskler, så du konstant vil blive påmindet om at holde ryggen og skulderne i deres rigtige position. Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment og bliv klogere på de forskellige produkters fordele.

17 vare(r)
17 vare(r)

Hvornår kan du benytte holdningstøj?

Der er mange henseende, hvor holdningstøj vil være fordelagtig som smerte- og symptombehandling, herunder:

  • Nakkesmerter
  • Rygsmerter
  • Pukkelryggethed
  • Hovedpine
  • Skuldersmerter

Dog hvis du har alvorlige sygdomme eller store fysiologiske udfordringer, bør en læge eller fysioterapeut altid konsulteres før brug af nogle af vores holdningskorrigerende produkter. Det samme anbefaler vi også, at du gør, hvis f.eks. vores holdnings-T-shirts skal benyttes af børn og mindreårige.

Du skal huske at passe på din krop, og eftersom vores kroppe er forskellige, så er det ikke sikkert, du har behov for det samme som en anden eller tredje. Nogen kan gå med holdningstøjet hele dagen, andre kun et par timer. Derudover er nogle af produkterne kun egnet til et par timers brug. Husk derfor at mærke efter, når du benytter vores holdningskorrigerende veste, T-shirts eller støttere, for hvis du oplever gener eller ubehag, så bør du tage produktet af.

 

Fordele ved holdningskorrigerende tøj

  • Det giver din ryg og skuldre en bedre holdning
  • Det mindsker smerter i ryg, skuldre og nakke samt hovedpine
  • Det fjerner rygspændinger
  • Det aktiverer og stimulerer kroppens muskulatur

 

Vejen til den rette holdning starter hos Henza®

Siden vores grundlæggelse har Henza® altid bestræbt sig på at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Hvad enten det er, når de dyrker sport, arbejder eller bare er derhjemme. Ingen bør leve i unødvendig smerte. Derfor er vi storforhandler af div. sportsbandager og sportstape, så vores brugere kan finde produkter, der vil mindske deres smerter og spændinger.

Sidder du inde med spørgsmål vedrørende vores nuværende sortiment, eller mener du, at vi mangler et særligt produkt til at fuldende sidens udvalg? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. En af vores fagkyndige medarbejdere vil bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.