Varmecreme og kølecreme

Værker dine muskler efter en tur på cyklen, en eftermiddag i træningscenteret eller en lang arbejdsdag med hovedet mod skærmen? Så kan en god varmecreme være en god idé til dig. Vi forhandler de bedste varmecremer og kølecremer til både hverdag og udøvning af sport. En varmecreme gør musklerne bløde og medgørlige, når de føles anspændte og stive.

Kølecreme er ligesom varmecreme udviklet til at lindre smerter. Cremen forebygger og modvirker hævelse og giver derfor hurtig smertelindring ved forstuvninger og slag. Vores kølecremer giver en langvarig kølende effekt og kan også anbefales til varme sommerdage til at modvirke overophedning. Vores varme- og kølecremer til sport fås i forskellige varianter alt efter, hvor intenst de varmer eller køler. Her hos os finder du desuden et stort udvalg af andre lækre hudplejeprodukter såsom bodylotion, ansigtsrens og mundskyl. 

8 vare(r)
NaqiVarmecremeClassic200ml-20
Specialpris 107,95
Pris: 134,94
NAQIWarmingStick75ml-20
Mængderabat
Specialpris 218,40
Pris: 273,-
NAQIVarmecremeniveau1-20
Specialpris 110,20
Pris: 137,75
NAQI® Varmecreme niveau 2
Specialpris 110,60
Pris: 138,25
NAQI® Varmecreme niveau 3
Specialpris 125,20
Pris: 156,50
NAQI® Cool Gel 100ml
Specialpris 136,-
Pris: 170,-
Naqi® Recovery Gel
Specialpris 117,-
Pris: 146,25
NaqiMassageLotionCool500ml-20
Specialpris 119,20
Pris: 149,-
8 vare(r)

Passiv opvarmning ved brug af varmecreme

Vores varmecremer gør musklerne bløde og fleksible. Det gør cremerne gode til at blødegøre stive muskler, når du skal dyrke sport, hvis du er øm fra en tidligere træning. Foruden at være skøn efter træning kan vores varmecremer også anvendes inden træning til passiv opvarmning. Det er vigtigt at varme muskler og led godt op inden enhver træning, så de er elastiske, hvis du skulle vride om eller lignende. Hvis skaden allerede er sket, kan vi anbefale dig en af vores behandlende produkter fra vores udvalg af behandlingsgels

En passiv opvarmning med varmecreme giver samme gode effekter som en aktiv opvarmning, hvis du har travlt og ikke kan nå en traditionel opvarmning. Smør varmecremen godt ind i huden og mærk, hvordan den straks bliver lun på huden og gør musklerne bløde. 

Fedter og klistrer ikke

Vores varme- og kuldecremer giver ingen pletter på tøjet og føles ikke klistrede mod huden. Derfor slipper du for nussede ankler med strømpefnuller, selvom du har smurt varmecreme på dine ben inden en løbetur. 

Cremerne er også velegnede til massage, da de er beriget med æteriske olier. Olierne fremmer blodcirkulationen og er med til at give varmecremen sin effekt samtidig med, at de dufter dejligt. Hvis du hovedsaligt er på udkig efter en lækker massagecreme, kan vi varmt anbefale vores lækre udvalg af massagelotions

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.