Rygbandager og rygbælter

Her på siden finder du vores udvalg af rygbandager og rygbælter med forskellige støtteniveauer. Henza.dk tilbyder en række af rygstøtter med forskellige funktioner, bl.a. støtte til ryggen og lænden, graviditetsbælter, ribbensbælter og holdnings-t-shirts. Hvis du er plaget af rygsmerter, der generer dig i din hverdag, eller når du dyrker sport, kan du her hos Henza.dk finde en rygstøtte, der passer til dine behov. 

Rygsmerter kan være ubehagelige og meget generende i hverdagen, og de kan føles som en stopklods for mange aktiviteter. Det gælder både hårde og mindre hårde aktiviteter. Her hos os kan du finde et støttebind til ryggen, som kan hjælpe dig i situationer, hvor smerterne ellers ville forstyrre. 

19 vare(r)
19 vare(r)

Rygstøtte til hverdag og til sport 

Udvalget på siden byder på rygbandager og rygbælter, der støtter ryggen og de omkringliggende led og muskler. Vi tilbyder forskellige typer af støtter, der alle aflaster og stabiliserer ryggen i det omfang, der er brug for. En rygstøtte er en god løsning til akutte smerter eller i genoptræningsfasen, hvor ryggen ikke selv kan bevare kontrol og fuld funktionalitet. Det er vigtigt at få genoprettet musklerne i ryggen, så den igen kan fungere uden støtte, og en rygstøtte skal ses som en hjælp i din genoptræning.

Rygstøtterne kan bruges, når du har behov for støtte for at komme igennem dagen. Hvis du har brug for varme og stabilitet på jobbet, kan et body sleve eller et lændebælte afhjælpe akutte smerter og ubehag. Du kan også få et rygbælte, der afholder din ryg fra visse positioner og bevægelser, når du igen kommer i gang med sporten. 

Lokal lindring og støtte

Henza.dk tilbyder også et udvalg af graviditetsbælter der reducerer fysisk belastning og lindrer smerte med særligt fokus på lænden. Her får du en støtte, som passer til kroppens form og formår at give optimal støtte og komfort lige der, hvor det gør ondt.

De fleste af os kender også til problemer med kropsholdning, når vi for eksempel har meget tid foran en skærm. Det kan ryggens sundhed og give langsigtede problemer. På siden finder du derfor et udvalg af rygstøtter, der kan forbedre din kropsholdning, afhjælper rygsmerter og øger fleksibiliteten i din ryg.

Høj kvalitet til alle kropsformer

Rygbandagerne er udviklet i gode materialer af høj kvalitet, og de er designet til at tilpasse sig kroppens form. De yder en optimal støtte og lindrer dine smerter. Ingen kroppe er ens, så de fleste rygstøtter på siden kan tilpasses alle kropsformer. Vi tilbyder også andre typer af sportsbind, hvis du døjer med smerter eller ubehag i for eksempel mave eller nakke

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.