Rygbandager og rygbælter

Her på siden finder du vores udvalg af rygbandager og rygbælter med forskellige støtteniveauer. Henza.dk tilbyder en række af rygstøtter med forskellige funktioner, bl.a. støttebind til ryggen, rygbælter, rygbandager og holdnings-t-shirts.

Rygsmerter kan være ubehagelige og meget generende i hverdagen, og de kan føles som en stopklods for mange aktiviteter. Det gælder både hårde og mindre hårde aktiviteter. Her hos os kan du finde rygbind, som giver støtte til ryggen og hjælper dig i situationer, hvor smerterne ellers ville forstyrre.

19 vare(r)
ThuasneLombaStabLndeblte-20
Specialpris 719,20
Pris: 899,-
Thuasne Sport Rygbælte
Specialpris 449,60
Pris: 562,-
Thuasnelombatechlndeblte-20
Specialpris 550,40
Pris: 688,-
ThuasneDynacrossLndeMaveBlte-20
Specialpris 335,20
Pris: 419,-
Incrediwearrygblte-20
Specialpris 748,-
Pris: 935,-
ThuasneAbdominalblte-20
Specialpris 399,20
Pris: 499,-
Thuasne LombaMum® - Graviditetsbælte
Specialpris 520,-
Pris: 650,-
ThuasneOrtelPBkkenblte-20
Specialpris 303,20
Pris: 379,-
ThuasneensidetbrokblteOrtel-20
Specialpris 375,20
Pris: 469,-
ThuasnedobbeltsidetbrokblteOrtel-20
Specialpris 519,20
Pris: 649,-
IncrediwearBodySleeve-20
Specialpris 400,-
Pris: 500,-
ThuasneHoldningskorrigerendeRygsttte-20
Specialpris 1.560,-
Pris: 1.950,-
SwedishPostureholdningstshirtHerre-20
Mængderabat
Specialpris 476,-
Pris: 595,-
SwedishPostureholdningstshirtDame-20
Mængderabat
Specialpris 476,-
Pris: 595,-
HoldningsvestEkstraOrthoteh-20
Specialpris 291,20
Pris: 364,-
HoldningsskulderstttemedstivereOrthotehStandard-20
HoldningsskuldersttteLightOrthoteh-20
Specialpris 119,20
Pris: 149,-
Pedipro Softer® Indlægshæle
Specialpris 151,20
Pris: 189,-
19 vare(r)

Find den rette rygbandage hos Henza

Hvis du er plaget af rygsmerter, der generer dig i din hverdag, eller når du dyrker sport, kan du her hos Henza.dk finde en rygbandage, der passer til dig og dine behov. En rygbandage giver straks støtte og stabilitet og kan bidrage til at lindre ømhed og smerter.

Bandagerne findes i forskellige størrelser, og der er naturligvis mulighed for at foretage individuelle justeringer, så den passer perfekt til dig og din størrelse. Udforsk vores udvalg på denne side og find en rygbandage, der imødekommer dine specifikke behov.

 

Få optimal støtte med et rygbælte 

Rygbælter giver støtte til ryggen og kan være løsningen for dig, der døjer med rygsmerter. Et rygbælte afholder din ryg fra visse positioner og bevægelser, og bidrager til at aflaste ryggen, så du kan bevæge dig frit både i dagligdagen, og når du dyrker sport. Rygbælter er en af de mest effektive midler til at give din ryg og lænd den optimale støtte, og så kan det også bruges forebyggende.

Vi har opbygget vores udvalg af diverse rygbælter på et fundament af viden om, hvordan et bælte bør give støtte til din ryg. Vores støtte til ryggen er udvalgt med henblik på at hjælpe dig mest muligt og genere dig mindst muligt. Vi har et stort udvalg af rygbælter inden for forskellige kategorier: lændebælter, bækkenbælter, graviditetsbælter og brokbælter.

 

Støttebind til ryggen og de omkringliggende led 

Udvalget på siden byder på rygbandager og rygbælter, der giver støtte til ryggen og de omkringliggende led og muskler. Vi tilbyder forskellige typer af støtter, der alle aflaster og stabiliserer ryggen i det omfang, der er brug for.

Det er en god løsning at få støtte til ryggen i forbindelse med akutte smerter eller i genoptræningsfasen, hvor ryggen ikke selv kan bevare kontrol og fuld funktionalitet. Det er vigtigt at få genoprettet musklerne i ryggen, så den igen kan fungere uden støtte, og en rygbandage skal ses som en hjælp i din genoptræning.

Rygbandage kan bruges, når du har behov for støtte for at komme igennem dagen. Hvis du har brug for varme og stabilitet på jobbet, kan et body sleve eller et lændebælte afhjælpe akutte smerter og ubehag.

 

Lokal lindring og støtte til lænden

Henza.dk tilbyder også et udvalg produkter, der giver støtte til lænden. Disse bidrager til at reducere fysisk belastning og lindrer smerte med særligt fokus på lænden. Her får du en støtte, som passer til kroppens form og formår at give optimal støtte til lænden og komfort lige der, hvor det gør ondt.

De fleste af os kender også til problemer med kropsholdning, når vi for eksempel har meget tid foran en skærm. Det kan påvirke ryggens sundhed og give langsigtede problemer. På siden finder du derfor et udvalg af støttebind til lænden og ryggen, der kan forbedre din kropsholdning, afhjælpe rygsmerter og øge fleksibiliteten i din lænd.

 

Rygbind i høj kvalitet til alle kropsformer

Rygbandagerne er udviklet i gode materialer af høj kvalitet, og de er designet til at tilpasse sig kroppens form. De yder en optimal støtte og bidrager til at lindre dine smerter. Ingen kroppe er ens, så de fleste rygbind på siden kan tilpasses alle kropsformer. Er du på udkig efter et elastisk rygbind, finder du det også her på siden.

Hos Henza består vores sortiment at stort set alle typer af sportsbind, som kan hjælpe dig, der døjer med ubehag eller smerter i specifikke problemzoner. Har du spørgsmål til vores rygbandager, rygbælter eller de øvrige produkter, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.