Mavestøtte og mavebælter til lindring af smerte

Leder du efter en mavestøtte, der kan give varme og lindring af smerte? Her finder du vores udvalg af støttebind til maven. På siden finder du flere typer af mavestøtter til forskellige behov. 

Henza.dk tilbyder mavestøtte til gravide, støtte til core og maveregionen, ribbensbælte samt ensidet og dobbeltsidet brokbælte. Her kan du finde netop det bælte, du har brug for. Vi sikrer dig høj kvalitet og gode priser.  

9 vare(r)
Thuasnepelottepudetilbrokblte-20
Specialpris 159,20
Pris: 199,-
Incrediwearhoftesttte-20
Specialpris 676,-
Pris: 845,-
ThuasneensidetbrokblteOrtel-20
Specialpris 375,20
Pris: 469,-
ThuasnedobbeltsidetbrokblteOrtel-20
Specialpris 519,20
Pris: 649,-
Thuasne LombaMum® - Graviditetsbælte
Specialpris 520,-
Pris: 650,-
ThuasneOrtelPBkkenblte-20
Specialpris 303,20
Pris: 379,-
ThuasneDynacrossLndeMaveBlte-20
Specialpris 335,20
Pris: 419,-
IncrediwearBodySleeve-20
Specialpris 400,-
Pris: 500,-
ThuasneAbdominalblte-20
Specialpris 399,20
Pris: 499,-
9 vare(r)

Mavestøtte til gravide

Gravide oplever ofte ubehag og smerte i forbindelse med, at maven vokser og bliver tungere. Det kan give problemer og være smertefuldt, hvis ikke man får den rette støtte. Hvis du oplever ømhed i din gravide mave, kan du her finde forskelige typer af støtte, der aflaster og giver stabilitet.

Vores graviditetsbælterne er designet til at reducere fysisk belastning uden at lægge tryk på maven. Bælterne tilpasser sig kroppens form og kan justeres efter mavens størrelse og alt efter, hvor smerten sidder. Et bækkenbælte kan afhjælpe smerter i bækkenet og lænden og give dig øget stabilitet.  

Find her forskellige typer af mavestøtte

Udvalget byder også på andre typer af støtte til maven. Du finder for eksempel Incrediwear Body Sleeve, der afhjælper smerte og giver varme til ryg, core og maveregion. Vi tilbyder også et ribbensbælte, hvis du har brækket et eller flere ribben, eller hvis du er blevet opereret. Bæltet giver støtte og hjælper med smertelindring i genoptræning af dit åndedræt. 

På siden finder du desuden to typer af støttebælter til brok. Thuasne har udviklet både et ensidet og dobbeltsidet støttebælte, som lindrer lyskebrok. Bælternes silikonepelotte øger komforten og effektiviteten, og de kan bruges både før og efter operation.

Alle bælterne er af høj kvalitet og fremstillet i kvalitetsmaterialer, der er åndbare og fleksible, så du stadig kan bevæge dig frit. De tilpasses efter kroppen og kan justeres, så de passer alle kropstyper. Bælterne bæres direkte på huden, så du uden problemer kan skjule dem under tøjet. Er du interesseret i andre typer af sportsbind, kan vi hos Henza.dk også hjælpe dig med at finde støttebind til ryg og nakke

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter eller til nogle af de brands, vi har på siden, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 51 95 95 83 eller på mail info@henza.dk.