Støtte til håndled

Er du på udkig efter støtte til håndled? Hvis du døjer med smerter eller ømhed i dine håndled, så vil en håndledsstøtte muligvis være den rigtige løsning for dig. Her på siden finder du et stort udvalg af produkter, der giver støtte til håndled. Find blandt andet skinner, bandager, handsker og sportstape til håndled, som alle er designet til at lindre smerter og give optimal håndledsstøtte til træning og hverdag.

Klik ind på de enkelte produkter for at læse nærmere og find netop dén håndledsstøtte, som du har brug for.

21 vare(r)
21 vare(r)

Håndledsstøtte til træning og hverdag

Der er mange personer, der vil have gavn af at bruge en håndledsstøtte uanset om det er i forbindelse med træning eller til hverdag. Har du haft en skade i forbindelse med træning, vil en håndledsstøtte være god til at give støtte i forbindelse med genoptræning af dit håndled. En håndledsstøtte stabiliserer håndleddet, hvilket fremmer helingen og kan være medvirkende til at forebygge nye skader.

Smerter i håndleddet kan opstå, når du dyrker sport, men faktisk også i forbindelse med kontorarbejde, hvor gentagne og statiske bevægelser kan være skyld i, at håndleddene belastes på en uhensigtsmæssig måde. Udover bandager, skinner og handsker, findes der også forskellige slags cremer og gels, der kan bruges til at holde leddene smidige og reducere inflammation og smerte.

Støtteskinne til håndled

En håndledsstøtte med skinne sørger for, at håndleddet holdes på plads i den korrekte stilling. Du kan med fordel bruge en skinne, hvis du har en forstuvning i håndleddet, eller hvis du lider af gigt i et inflammatorisk stadie. En håndledsbeskytter med skinne giver en stabil støtte, da bevægeligheden er nedsat for at skåne håndleddet og hjælpe helingsprocessen på rette vej.

Elastisk håndledsstøtte

Vores håndledsbandager er mere let bevægelige end skinnerne, og de er designet til mere aktivt brug. Hvis du derfor er på udkig efter en mere elastisk håndledsstøtte, vil en bandage være en mulig løsning. Både vores skinner og bandager er fremstillet af behagelige og åndbare materialer, som føles rare mod huden. Desuden er alle vores håndledsstøtter indstillelige, så du er sikker på at få lige præcis den støtte til håndled, du har brug for.

Tape til overbelastet håndled

Hvis du har overbelastet håndleddet, kan du overveje at benytte dig af tape, som kan yde støtte til håndleddet. Vi anbefaler dog altid, at du søger rådgivning hos en professionel, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken løsning er den rette for dig.

Hos Henza finder du et stort sortiment bestående af sportstape og kinesiotape i forskellige størrelser og farver. Der er derfor rig mulighed for at finde tape, som er velegnet til forskellige problemzoner som for eksempel håndleddet. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os.