Ankel: Kompressionsbind, ankelbind, sportsstrømper mm.

Er du plaget af smerter, ømhed eller stivhed i din ankel? Der er intet, der kan bremse hverdagens gøremål som generende smerter og ømhed. Derfor har vi hos Henza.dk samlet et nøje udvalgt sortiment af smertelindrende og støttende produkter til ankler.

I vores sortiment finder du blandt andet kompressionsbind, støttende sportsstrømper og diverse ankelbind. Produkterne kan være med til at afhjælpe dine smerter og gener, så du kan nyde en hverdag uden begrænsninger.

11 vare(r)
11 vare(r)

Støtte til overbelastede ankler

Har du overbelastet din ankel ved fysisk aktivitet? Så kan en kraftig bandage som denne fra Thuasne være et godt valg for dig. Med støttende kompression kan du aflaste det overanstrengte område, så du hurtigt kan være på benene igen.

Du kan også afhjælpe smerter i overbelastede muskler og led med en af vores mange behandlingsgels. Sæt for eksempel farten op på dine trætte musklers genopbygning med vores Recovery gel fra Naqir eller reducer inflammation omkring et irriteret led med Naqirs Inflam gel.

Forebyg skader og sæt fart på din restitution

Man kommer langt med god opvarmning inden træning og en smule udstrækning efter. Men har du alligevel tendens til muskelømhed og forstrækninger, når du eksempelvis dyrker løb? Så kan en kompressionsstrømpe være en kæmpe hjælp for dig.

Kompressionsstrømpen mindsker benets tendens til kramper, giver dig en behagelig masserende følelse, når du løber, og hjælper med at forbedre din restitution. Det betyder alt i alt, at du kan løbe hurtigere på hver enkelt løbetur, og at du hurtigere kommer tilbage i løbeskoene mellem turene.

Smertelindring til dig med gigt

Hvis dine ankelsmerter skyldes gigt, er du kommet til det rette sted. Vi er nemlig specialister i smertelindrende produkter til mennesker, der lider af gigt. Ifølge Gigtforeningen er op mod hver ottende dansker plaget af gigt i et vist omfang. Og selvom mange måske tror, at gigt er forbeholdt ældre mennesker, kan både børn og unge mennesker udvikle gigt.

Selvom gigten ikke kan fjernes fra din krop, kan du heldigvis få masser af hjælp til at blive fri for dine smertefulde symptomer. Hos Henza.dk sælger vi en lang række gigtprodukter. Herunder finder du blandt andet vores smertelindrende produkter til skuldrene, ryggen og også til fødderne, hvis din gigt ikke begrænser sig til anklen. Med den rette støtte på det gigtramte område, oplever mange at deres symptomer mindskes, og ifølge Gigtforeningen kan den rette behandling i nogle tilfælde bremse sygdommens udvikling.

Har du nogle spørgsmål

Det kan være spørgsmål til alt fra vores brands, kategorier eller produkter? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved nemt og enkelt at skrive en mail via vores kontaktformular. I alle ugens hverdage bestræber vi os på at besvare mail-henvendelser allerede inden for et døgn. Foretrækker du at sende en almindelig e-mail eller at komme i telefonisk kontakt med vores kundeservice? Så finder du alle vores kontaktoplysninger nederst på siden her.