Swedish Posture

På denne side finder du vores udvalg af produkter fra brandet Swedish Posture. Swedish Posture er specialiserede i at udvikle holdningskorrigerende tøj og produkter til forbedret kropsholdning, smertelindring og ergonomi.

Hos Henza stræber vi altid efter at kunne tilbyde vores kunder kvalitetsvarer fra førsteklasses brands til fornuftige priser, og derfor finder du naturligvis Swedish Posture i vores sortiment. Klik ind på de enkelte produkter for at læse nærmere og bestille online.

4 vare(r)
4 vare(r)

Kvalitetsprodukter fra Swedish Posture

Vi forhandler en bred vifte af forskellige produkter fra Swedish Posture. I sortimentet finder du blandt andet de populære holdningskorrigerende t-shirts fra til både mænd og kvinder og forskellige apparater, der kan anvendes som støtte til ryg og lænd. Vi forhandler også Swedish Posture back strech – en rygstrækker, der kan hjælpe dig med at få en bedre holdning og slippe af med rygspændinger.

Swedish Posture backpack

Har du brug for en ergonomisk rygsæk? Så har vi den populære Swedish Posture backpack, der er en holdningskorrigerende rygsæk. Rygsækken vil både være til gavn for dig, som allerede døjer med rygsmerter, men også hvis du vil forebygge fremtidige smerter i ryggen, da den bidrager til at forhindre dårlig kropsholdning og rygproblemer.

Smertefri hverdag

Swedish Posture har en vision om at forbedre menneskers kropsholdning og bidrage til en smertefri hverdag for dig, der døjer med smerter. Udover Swedish Posture forhandler vi ligeledes en lang række andre produkter fra populære brands som for eksempel Incrediwear og Thuasne.

Køb Swedish Posture online her – hurtig levering

Hos Henza ved vi, at behovet for vores produkter kan opstå fra dag-til-dag. Derfor tilbyder vi naturligvis hurtig levering. Vi har 1-3 dags leveringstid, så du hurtigt kan se frem til at modtage dine produkter, efter du har lagt dem i kurven og bestilt online.

Har du spørgsmål til vores produkter fra Swedish Posture, sidder vi naturligvis klar til at besvare disse. Ring til os på (+45) 51 95 95 83 eller send os en mail på info@henza.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.