Pre-cut Kinesiologi Tape Rolls

AntalPris/stk.Total% Rabat
647,50285,004%
1246,00552,007%
2442,001.008,0015%


Mængderabatten kan kombineres mellem forskellige farver og standard/pre-cut ruller. 

Er du også forelsket i kinesiologitapens fantastisk funktion, når det kommer til ømme led, muskeltræthed eller smerte samt hævelser, så lagerfører vi hos Henza® også et bredt sortiment, hvor tapen allerede er klippet ud på forhånd og som rulle. Oplagt til at tage med på farten, hvor du ikke behøver at tænke på at have en saks med.

Dette japanske produkt er kendt under mange navne herunder muskeltape, elastisk tape, k tape og kinatape, men uanset om du køber standardkinesiologitape eller pre-cut versionen, så har de nøjagtig samme effekt. Med kinesiologitape får du en terapeutisk tapening, som ved en korrekt påsætning kan afhjælpe spændinger og stivhed i muskler og led samt stimulere cirkulationen i blod- og lymfesystemet for at mindske hævelser og forebygge mod kramper.

Vores Henza® kinesiologitape er CE-mærket og klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1.

 

11 vare(r)
Henza® Pre-cut Kinesiologi I Form - BEIGE
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Pre-cut Kinesiologi I Form - SORT
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Pre-cut Kinesiologi I Form - LYSEBLÅ
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Pre-cut Kinesiologi I Form - PINK
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Pre-cut Kinesiologi Y Form - BEIGE
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Pre-cut Kinesiologi Y Form - SORT
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Pre-cut Kinesiologi Y Form - LYSEBLÅ
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
tilbud
Henza® Pre-cut Kinesiologi Y Form - PINK
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Kinesiologi Tape Breathe - BEIGE
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
Henza® Kinesiologi Tape Breathe - SORT
Mængderabat
Specialpris 39,20
Pris: 49,-
11 vare(r)

Få pre-cut kinesiologitape som I-form eller Y-form

Henza® Pre-cut Kinesiologi Tape Rolls er taperuller med 20 stykker a 25 cm. Det er forskåret kinesiologitape med afrundede hjørner, som er let at anvende og påføre på enten sig selv eller andre. Denne version fås i 2 varianter: I-form og Y-form, der hver er formet, som de er døbt og kan have fantastisk effekt på din krop og dens skavanker.

I-formen som er ét helt stykke kinesiologi tape, mens Y-formen er et stykke tape, der er klippet i midten af tapen næsten hele vejen, således at det danner et Y. Begge er yderst fordelagtige ved knæ, ankler, skuldre etc. og kan nemt benyttes af motionisten og elitesportsudøveren. Modsat sportstape er kinesiologitape løsere i vævning og er dermed mere elastisk og fleksibel. Den fikserer derfor ikke på samme måde.

Hvilke skader kan du benytte pre-cut kinesiologitape til?

Du kan benytte kinesiologitape til mange skader, men hvis du vil være garanteret den optimale effekt og forebyggelse, vil vi hos Henza® altid råde dig til at kontakte en professionel behandler. På den måde risikerer du ikke at forværre skader eller en uhensigtsmæssig påsætning. Du kan benytte tapen til:

  • At genoprette muskeltræthed, mindske muskelspændinger samt forebygge muskelkramper.
  • At stimulere blodgennemstrømningen og dermed mindske væskesamlinger under huden og i forlængelse af det mindske hævelser.
  • At smertelindre muskler og led på grund dens terapeutiske effekt.
  • At understøtte udsatte sener og led.

Få din allergivenlige og åndbare kinesiologitape her

Alle vores tapevarianter er vandfaste og derfor kan du sagtens have dem på i bad, til alle slags vandsport eller hvis du er typen, som kampsveder. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt tapen vil glide af. Ydermere er tapen 100% latexfri, hvilket betyder, at du mindsker risikoen for allergiske reaktioner og derfor er tapen højst allergivenlig, samtidig med at den er åndbar for huden. Limen fra tapen vil desuden heller ikke blive siddende på efterfølgende.

Det er yderst sjældent, at vi vejleder i påsætning af nogle af vores tapetyper, men det skal ikke holde dig fra at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende vores sortiment her på siden. Dette kan du enten gøre telefonisk eller per mail, hvor vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, så du kan nyde en smertefri krop og hverdag inden længe.