NAQI® Varmecreme niveau 2

109,-

På lager

StkPrisRabatStk. pris
22104%105,-
44009%100,-
  Fragt kun 39 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Søger du efter det ideelle skin care før eller efter en hård og intens træning? Eller lider du af ømme muskler og led? Så er NAQI® varmecreme niveau 2 (100 ml) lige det, du søger her hos Henza®. Varmecremen, der også findes som niveau 1 og 3, er en beskyttende, vandafvisende og intens lipogel til opvarmning af muskler og led, der samtidig beskytter huden mod regn og kulde samt får løsnet op i evt. stivhed. Som sportsmand eller -kvinde finder du ikke en mere ideel opvarmning end denne varmecreme, som med fordel også kan bruges efter andre aktive gøremål som havearbejde og møbelflytninger.

Den ideelle varmecreme til ømme muskler hos alle aktive sportsfolk

NAQI® varmecreme niveau 2 fungerer ved at give en intens, men behagelig opvarmningssensation på det påførte sted. Den ikke-okklusive lipogel forbedrer den aktive opvarmning ved at fremme blodcirkulationen, opvarme musklerne og reducere varmetab med en beskyttende film på huden. Det er de blide æteriske olier som rosmarin, der fremmer blodcirkulationen, og kamfer, som giver den opvarmende effekt.

Som allerede nævnt, har varmecremen niveau 2 fra NAQI® også en kuldebeskyttende funktion. Med sin intense opvarmningssensation giver varmecremen beskyttelse til alle udendørs aktiviteter ved temperaturer under 15 °C og under regnvejr. Den beskytter via en film, der påføres på huden og derved reducerer varmetab ved fordampning. Så snart regn, mudder eller sved kommer i kontakt med huden, fordampes det og udtager varme fra kroppen.

Fordele ved NAQI® varmecreme niveau 2

  • Aktiverer blodgennemstrømning
  • Reducerer varmetab
  • Hæmmer ikke naturlig hudindånding
  • Ideel til at beskytte hud og muskler i koldere og regnfulde vejrforhold.

Sådan anvender du NAQI® varmecreme niveau 2 på ømme muskler

Det er supersimpelt at anvende NAQI® varmecreme niveau 2 på sine ømme muskler og led. Alt du skal gøre er blot at massere en lille mængde på de ønskede muskelgrupper ca. 10 minutter, inden du skal begynde på din fysiske aktivitet.

Ønsker du blot cremens varmende effekt under kolde vejrforhold, skal du anvende en lille mængde på ben, arme og nakke i ca. 10 minutter i forvejen. Massér det forsigtigt på huden og gentag om nødvendigt. Husk, at cremen kun skal bruges til ekstern brug, samt du skal undgå kontakt med ansigtet og slimhinderne. Varmecremen kan desuden forårsage rødme i huden.

NAQI® varmecreme niveau 2’s ingredienser

Cetearyl-ethylhexanoat, Paraffinum Liquidum, Ethylene-VA-copolymer, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, kamfer, Methyl-nicotinat, Rosmarinus Officinalis Bladeolie, Cetearylalkohol, Rosmarinus Officinalis-ekstrakt.

Hos Henza® finder du alt til den aktive livsstil

Foruden vores lækre udvalg af skin care fra NAQI®-serien, der er kendt for deres hudvenlige og innovative produkter, har vi også sortimenter, som kan supplere en aktiv livsstil. Du finder bl.a. sportsbandager, isposer og sportstape, der kan hjælpe dig med at yde dit bedste uanset sportsgren samt lindre ømhed og smerte efterfølgende.

Brænder du inde med et spørgsmål til vores ovenstående varmecreme, NAQI®-serien eller nogle af vores øvrige produktkategorier? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. En af vores fagkyndige medarbejdere vil bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.