Crosstape

Henza® Crosstape/ Spiraltape anvendes til smertelindring.Crosstapeing er en behandlingsform på linje med akupunktur og bruges blandt andet til behandling af hovedpine, spændte muskler, stress i vævet og ømme led.Cross Tape - Spiral Tape er selvklæbende og vandfast.

7 vare(r)
7 vare(r)

Effektiv spiraltape til smertelindring

Det er meget simpelt at anvende spiraltape i sin hverdag eller træning for at opnå en effektiv og lettende smertelindring. Du påfører blot tapen på det smertefulde sted, hvad enten det er ved en spændt muskel eller ømt led. I mange tilfælde giver den smerteramte udtryk for en omgående forbedring af mobilitet samt reduktion af smerte efter påsætning af tapen. Du kan med fordel barbere og/eller afspritte området og lade det tørre før påsætning for en optimal vedhæftning.

Smertelindringen skyldes crosstapens materiale, som er en polyestertape, der har et specialbehandlet bagpapir. Når tapen trækkes af bagpapiret, oplades tapen elektrostatisk til brug, hvilket giver den dets specielle akupunkturlignende funktion. Når tapen er monteret direkte på det ønskede sted, frigiver den de elektriske ladninger og derved stimulerer de ømme områder.

Flere typer af kvalitetsstærke crosstape

Du vil i det ovenstående udvalg finde mange forskellige typer af spiraltape, der kommer i farverne beige og pink, hvilket giver dem en diskret udtryk på kroppen. Tapet fås i forskellige størrelser, så du kan vælge en variant, der passer til størrelsen på det smerteramte område.

Vores kvalitetsstærke crosstape er selvklæbende og utrolig nemt at anvende, så du kan sagtens benytte den indenfor alverdens sportsgrene, hvor du bliver gennemblødt af sved efter en hård omgang. Det at crosstapen er vandafvisende betyder, at træningen ikke kun behøver at forholde sig på landjorden, men også sagtens kan være i vand. Dette garanterer tapens længerevarende anvendelse.

Dog anbefaler vi altid, inden du benytter dig af nogle af vores tapes – crosstape, sportstape eller kinesiologitape – at du rådgiver dig ved en professionel behandler. Dette sikrer nemlig, at du får det meste ud af anvendelsen, men også at du ikke forværrer dine egne muskel- eller ledskader.

Din smertelindring starter med Henza® 

Med Henzas spiraltape kan dine smerter på ingen tid reduceres, og du vil kunne dyrke sport, træning og have en smertefri tilværelse, der vil gøre din hverdag bedre både på arbejdspladsen og i det private. Med vores nøje produceret kvalitetsvarer får du hurtigt og nemt bugt på kroppens skavanker og helt uden at efterlade limrester på huden.

Det er yderst sjældent, at vi giver vejledning angående selve indtapeningen, men vi besvarer gerne spørgsmål angående vores tape telefonisk og per mail. Dine spørgsmål kan både dreje sig om vores nuværende sortiment eller hvis du synes, der er et produkt, som mangles og ville være oplagt for vores webshop.