Kinesiologitape Standard

AntalPris/stk.Total% Rabat
647,50285,004%
1246,00552,007%
2442,001.008,0015%


Mængderabatten kan kombineres mellem forskellige farver og standard/pre-cut ruller. 

Med kinesiologitape har du en perfekt måde at støtte dine ømme led eller muskler i både knæ, nakke, ankel og mange andre steder på kroppen, hvor det kan være en nødvendighed. Med Henza® kinesiologitape standard, som er den mest kendte og anvendte rulle, får du typisk 5cm x 5 meter, der hjælper dig ved din træning, sport eller anden fysisk aktivitet.

Du finder i vores sortiment af standard kinesiologitape et væld af farver og varianter med fx breath eller i en mindre eller større bredde. Alle af vores idrætstape er vandfaste, så hverken sved eller svømmetræning kan stå i vejen for dens anvendelse. Den kan desuden sidde på huden i flere dage, uden at der opstår allergiske reaktioner. Ønsker du pre-cut versioner af vores kinesiologitape kan dette selvfølgelig også købes her – de kan enten fås som enkeltvis pre-cut eller pre-cut i ruller.

 

Vores Henza® kinesiologitape er CE-mærket og klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1.

17 vare(r)
17 vare(r)

Idrætstape mod muskeltræthed, lændesmerter eller hævelser i led

Kinesiologitape som standardrulle er en elastisk type tape, som er et rigtig godt udgangspunkt at anvende, hvis du gerne vil i gang med skadeforebyggelse, mindske smerten eller hævelser i led. Uanset hvilken type sport du dyrker, hvor ofte eller på hvilket niveau kan kinesiologitape være fordelagtig at anvende.

Som allerede nævnt kan vores forskellige standard kinesiologitape fås i mange forskellige farver, dog har disse farver ikke nogen betydning for deres funktioner, men kun af kosmetisk betydning. Vores udvalg er velassorteret, så du kan med garanti finde den farve, du ønsker. Om det er den diskrete beige, som falder i med huden, eller mere tydelige og friske farver som gul, grøn eller sågar lilla.

Ønsker du, at din hud kan ånde bedre? Så vil vi klart anbefale, at du køber vores standard kinesiologitape breath. Her er der lavet huller, således at huden bedre kan ånde, og denne variant er oplagt at anvende, hvis du har tendens til allergiske reaktioner.

Hvad kan du bruge kinesiologitape til?

Du kan faktisk henvende kinesiologitape på mange områder af kroppen og til mange typer smerter og hævelser. Du kan fx bruge tapen til:

  1. At genoprette muskeltræthed, dæmme muskelspændinger og forebygge mod kramper.
  2. At stimulere blodgennemstrømningen for at mindske væskeansamlinger under hud og led.
  3. At smertelindre, da den har en terapeutisk effekt på muskel- og ledsmerter.
  4. At understøtte udsatte sener og led.

Vi vil dog altid anbefale, at du snakker med en professionel behandler, inden du giver dig i kast med nogle af vores tape, så du ikke forværrer dine skader og kan få det bedste ud af dem.

Bekæmp kroppens skavanker med Henza®

Uanset hvilken af kroppens skavanker, du oplever og dermed gerne vil bekæmpe, kan et af vores produkter være dig til rådighed. Vi har både kinesiologitape, sportstape og crosstape, der hver og en har deres gavnlige effekter mod smerter og som støtte. Kinesiologitape er modsat de to andre typer tape løsere i vævningen og dermed mere elastisk.

Det er dog yderst sjældent, at vi giver vejledning omkring selve indtapeningen, men vi besvarer med glæde altid på spørgsmål vedrørende vores tape. Dette kan enten foregå telefonisk eller per mail, hvor vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, så du kan nyde en smertefri krop og hverdag hurtigere.